Libnet.ro
UNICEF

14:00

Premiera in justitie: Un sofer care a produs un accident rutier mortal a fost trimis in judecata pentru omor calificat, si nu pentru ucidere din culpa (VIDEO)

B1 B1,
Premiera in justitie: Un sofer care a produs un accident rutier mortal a fost trimis in judecata pentru omor calificat, si nu pentru ucidere din culpa (VIDEO)

Premiera in justitia romaneasca, la Iasi. Un sofer care a produs un accident rutier mortal a fost trimis in judecata pentru omor calificat, si nu pentru ucidere din culpa, asa cum se. continuă pe B1

Tragedia care schimba optica accidentelor rutiere. Smecheria la volan, incadrata in premiera la omor calificat

O premiera juridica a fost inregistrata laIasi, acolo unde un sofer care a produs un accident rutier mortal a fost trimisin judecata pentru omor calificat si nu pentru ucidere din culpa, asa cum seintampla de fiecare data in cazul accidentelor rutiere. Procurorul de cazinvoca intentia indirecta a soferului de a ucide.

Doi moldoveni au murit si unul a fost ranit intr-un accident rutier in Ucraina

Doi moldoveni au murit si unul a fost ranit intr-un accident rutier produs, pe 31 martie, in Ucraina, langa satul Piatniсеani, regiunea Lvov. In accident a fost implicat un autobuz de ruta din Belarus si automobilul cu moldoveni. Mai multi pasageri din autobuz s-au ales cu leziuni, transmite IPN.

Cantareti de muzica populara, sot si sotie, implicati intr-un accident rutier GRAV

Traian Ilea si sotia sa, Valeria, au fost implicati in aceasta dimineata intr-un grav accident rutier. Masina in care se aflau cei doi cantareti a lovit un alt autoturism, iar impactul a .

Doi cantareti cunoscuti de muzica populara, implicati intr-un accident rutier. in ce stare sunt cei doi

Cantaretii de muzica populara Traian si Valeria Ilea au trecut prin momente teribile, dupa ce au fost implicati intr-un accident rutier. in momentul cand se deplasau spre Bucuresti, sa aj.

A murit cea de-a doua victima a avocatului din Iasi, care a provocat un grav accident rutier. Tanara avea doar 26 de ani

A murit cea de-a doua persoana ranita grav in accidentul rutier de saptamana trecuta, provocat de un avocat din Iasi, sub influenta alcoolului. Este vorba de prietena tanarului care a murit.

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2348 seconds )