Libnet.ro
UNICEF

14:00

PREMIERA pentru un inalt prelat: Procurorii DNA cer arest la domiciliu pentru IPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului. Este acuzat ca a incercat sa acceseze fonduri europene, desi era sub control judiciar

România Liberă România Liberă,
PREMIERA pentru un inalt prelat: Procurorii DNA cer arest la domiciliu pentru IPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului. Este acuzat ca a incercat sa acceseze fonduri europene, desi era sub control judiciar

Daca judecatorii vor accepta solicitarea procurorilor, IPS Teodosie va fi primul inalt prelat din istoria Romaniei care va fi arestat la domiciliu, dupa ce tot el a fost primul inalt prelat cercetat de DNA. continuă pe România Liberă

Lovitura pentru arhiepiscopul Teodosie. Procurorii DNA cer arest la domiciliu

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial Constanta solicita Curtii de Apel Constanta inlocuirea masurii controlului judiciar cu masura arestului la domiciliu fata de.

Cutremur in Biserica Ortodoxa. Procurorii DNA cer arest la domiciliu pentru un lider al Bisericii

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial Constanta solicita Curtii de Apel Constanta inlocuirea masurii controlului judiciar cu masura arestului la domiciliu fata de.

iPS Teodosie, acuzat ca a incalcat regulile controlului judiciar. Procurorii DNA cer pentru el arest la domiciliu

Procurorii DNA il acuza pe iPS Teodosie ca a incalcat regulile controlului judiciar. Din acest motiv, ei au solicitat Curtii de Apel Constanta sa inlocuiasca aceasta masura preventiva.

Procurorii DNA cer arestarea la domiciliu a arhiepiscopului Teodosie al Tomisului

Procurorii DNA au cerut Curtii de Apel Constanta inlocuirea masurii controlului judiciar cu masura arestului la domiciliu fata de Teodosie Petrescu, arhiepiscop al Arhiepiscopiei Tomisului, trimis in judecata, alaturi de alte persoane, pentru infractiunea de folosirea sau prezentarea cu rea-credinta de documente ori declaratii false, inexacte sau incomplete, daca fapta are ca rezultat obtinerea pe nedrept de fonduri europene, in forma continuata.

DNA cere arest la domiciliu pentru Teodosie. Arhiepiscopul Tomisului ar fi incalcat termenii controlului judiciar

DNA cere arest la domiciliu pentru Arhiepiscopul Tomisului, Teodosie, pentru incalcarea termenilor controlului judiciar.

Fostul sef al Autoritatii Navale Romane, ialomiteanul Liviu Cazan, trimis in judecata de procurorii DNA pentru abuz in serviciu

Procurorii DNA din Constanta au dispus astazi trimiterea in judecata pentru fapte de abuz in serviu a fostului sef al Autoritatii Navale Romane, ialomiteanul Liviu Cazan. in prezent, acesta detine functia de viceprimar al municipiului Urziceni, din judetul Ialomita.

Biroul sefului CJ Iasi a fost perchezitionat, iar telefoanele acestuia au fost ridicate de procurorii DNA - surse

Biroul presedintelui Consiliului Judetean Iasi, Maricel Popa, a fost perchezitionat, marti, de catre procurorii DNA, iar telefoanele mobile ale acestuia au fost retinute, afirma surse din cadrul CJ Iasi citate de News. ro, surse care au mai precizat ca ancheta procurorilor DNA l-ar viza si pe seful CJ Iasi.

Fostul deputat Florin Popescu, condamnat pentru coruptie, liberat conditionat. DNA a contestat decizia

Magistratii Judecatoriei Ploiesti au dispus liberarea conditionata a fostului deputat Florin Popescu, condamnat definitiv la doi ani de inchisoare cu executare pentru ca a cerut, in campania electorala din 2012, peste 60 de tone de pui grill pe care i-a impartit alegatorilor. Procurorii DNA au contestat decizia Judecatoriei Ploiesti privind liberarea lui Florin Popescu.

Descinderi la Consiliul Judetean Iasi! Procurorii DNA fac perchezitii

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie efectueaza, marti, perchezitii la Consiliul Judetean Iasi, fiind vizata activitatea celor de la Directia Judeteana de Administrare a Drumurilor si Podurilor.

Procurorii DNA fac perchezitii la Consiliul Judetean Iasi

UPDATE: Presedintele CJ Iasi a declarat, pentru Agerpres, ca dosarul a fost deschis in urma unei sesizari depuse de el in ocrombrie, care vizeaza neregulile constatate la asfaltarea Drumului Judetean.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )