Libnet.ro
UNICEF

05:30

Premierul britanic anunta noi masuri necesare impotriva jihadistilor din Statul Islamic

Antena3 Antena3,
Premierul britanic anunta noi masuri necesare impotriva jihadistilor din Statul Islamic

Premierul britanic David Cameron si-a afirmat duminica hotararea de a adopta noi masuri necesare impotriva jihadistilor din cadrul gruparii Statul Islamic SI) responsabili de moartea lucratorului umanitar. continuă pe Antena3

David Cameron a anuntat solutii impotriva jihadistilor SI

Cameron si-a afirmat hotararea de a adopta noi masuri necesare impotriva jihadistilor din cadrul gruparii Statul Islamic SI) responsabili de moartea lucratorului umanitar David Haines, informeaza Mediafax.

SRI, noi masuri de securitate. Romania apara cibernetic Ucraina

In contextul evenimentelor generate de tensionarea relatiilor ruso-ucrainene si pe fondul necesitatii Aliantei Nord-Atlantice de a-si intari granita de est, au fost implementate noi masuri de securitate, sens in care a aparut si ideea crearii, pe baza contributiei voluntare a tarilor membre NATO, a unui Fond de Sprijin Trust Fund) pentru dezvoltarea capacitatii de aparare cibernetica a Ucrainei, se arata intr-un comunicat al SRI.

Rusia a pregatit noi masuri de retorsiune fata de sanctiunile adoptate de Uniunea Europeana

Un consilier al Kremlinului a anuntat, joi, ca Rusia a pregatit noi masuri de retorsiune fata de sanctiunile pe care Uniunea Europeana se pregateste sa le anunte, preconizand in special restrictii la.

Rusia a pregatit noi masuri de retorsiune fata de sanctiunile adoptate de UE. Vezi aici ce restrictii preconizeaza

Rusia a pregatit noi masuri de retorsiune fata de sanctiunile pe care Uniunea Europeana se pregateste sa le anunte, preconizand in special restrictii la importurile anumitor masini sau produse din industria.

Criza din Ucraina: Barack Obama anunta noi sanctiuni impotriva Rusiei/ Noile sanctiuni UE impotriva Rusiei, aplicate incepand de vineri; sunt vizate 6 companii si 24 de persoane/

Presedintele american Barack Obama a anuntat, joi, aplicarea de noi sanctiuni impotriva Rusiei in sectorul financiar, al energiei si al apararii, ca raspuns la actele ilegale ale Moscovei in Ucraina, transmite AFP. Cele 28 de state membre UE au ajuns, joi, la un acord ca noile sanctiuni impotriva Rusiei sa intre in vigoare incepand de vineri. Noile sanctiuni vizeaza sase mari companii din domeniul apararii si energiei, precum si 24 de personalitati, intre care oligarhi rusi si lideri separatisti. Rusia promite la randul ei a raspunda cu masuri comparabile la eventualele noi sanctiuni UE.

Barack Obama anunta noi sanctiuni impotriva Rusiei

Presedintele american Barack Obama a anuntat joi punerea in aplicare a unor noi sanctiuni impotriva Rusiei, ca raspuns la actele ilegale ale Moscovei in Ucraina. Astazi ne alaturam Uniunii Europene.

Criza din Ucraina: Barack Obama anunta noi sanctiuni impotriva Rusiei

Presedintele american Barack Obama a anuntat, joi, aplicarea de noi sanctiuni impotriva Rusiei in sectorul financiar, al energiei si al apararii, ca raspuns la actele ilegale ale Moscovei in Ucraina, transmite AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )