Libnet.ro
UNICEF

21:00

Premierul Dacian Ciolos se intalneste marti cu liderii PNL

Hotnews Hotnews,
 Premierul Dacian Ciolos se intalneste marti cu liderii PNL

Premierul Dacian Ciolos va avea, marti, o intalnire cu conducerea Partidului National Liberal, ca urmare a invitatiei PNL, potrivit agendei primului ministru, remisa presei. continuă pe Hotnews

Cati bani are in conturi premierul Dacian Ciolos

Premierul Dacian Ciolos detine, potrivit declaratiei de avere publicate recent pe site-ul Guvernului, un teren intravilan si o casa de vacanta in constructie in localitatea Marisel, un apartament si o casa de locuit in Bucuresti si are in conturi si depozite la banci din Belgia, Franta si Romania 79. 499 de euro si 10. 606 de lei.

Declaratia de avere a lui Dacian Ciolos: Premierul are doua locuinte in Bucuresti, o casa de vacanta in constructie si aproape 80 de mii de euro in conturi

Premierul Dacian Ciolos detine, potrivit declaratiei de avere publicate pe site-ul Guvernului, un apartament si o casa de locuit in Bucuresti, un teren intravilan si o casa de vacanta in constructie in localitatea Marisel din judetul Cluj, precum si 79. 499 de euro si 10. 606 de lei in conturi, la banci din Romania, Franta si Belgia.

Dacian Ciolos, despre moartea istoricului Mihnea Berindei: Ramane un reper al verticalitatii si credintei in democratie

Fostul director al Arhivelor Nationale ale Romaniei, premierul Dacian Ciolos, istoricul Dorin Dobrincu, si politologul Vladimir Tismaneanu sunt printre personalitatile care deplang moartea istoricului Mihnea Berindei.

Cati bani are Dacian Ciolos in conturile sale

Premierul Dacian Ciolos detine, potrivit declaratiei de avere publicate recent pe site-ul Guvernului, un teren intravilan si o casa de vacanta in constructie in localitatea Marisel, un apartament.

Presedintele Germaniei, in vizita de stat in Romania. Joachim Gauck se intalneste luni cu Klaus Iohannis si cu Dacian Ciolos

Presedintele Germaniei, Joachim Gauck, si partenera sa. Daniela Schadt, se afla intr-o vizita de stat in Romania in perioada 20 - 22 iunie, oficialul german avand programate discutii politice cu presedintele Klaus Iohannis si cu prim-ministrul Dacian Ciolos luni si o vizita la Sibiu marti.

Premierul are in conturi aproape 80.000 de euro: Fata de anul trecut, Dacian Ciolos are mai multi euro, dar mai putini lei

Premierul Romaniei are in conturi aproape 80. 000 de euro, depozitati in banci din Belgia si Franta. Site-ul guvernului a publicat o noua actualizare a declaratiei de avere a lui Dacian Ciolos. Fa.

Ce post il asteapta pe Dacian Ciolos cand nu va mai fi seful Guvernului? Premierul ar urma sa fie platit cu 20.000 de dolari pe luna

Intrebat ce va face, in cazul in care nu va mai fi la guvernare, Dacian Ciolos a raspuns raspicat, citat de Agerpres:.

Loteria Romana trece din subordinea lui Dacian Ciolos in cea a Ministerului Economiei

Potrivit unui proiect de ordonanta de urgenta elaborat de Guvern, Loteria Romana va trece din subordinea premierului Dacian Ciolos in cea a ministrului Economiei, Costin Borc, potrivit.

Vreme extrema, in Romania. Premierul solicita masuri urgente pentru zonele cu risc

Premierul Dacian Ciolos a convocat pentru marti, 21 iunie, incepand cu ora 8. 30, o videoconferinta cu prefectii si autoritatile responsabile pentru gestionarea situatiilor de urgenta.

Dacian Ciolos si-a facut un mini-guvern in interiorul Guvernului

Cabinetul Ciolos regandeste rolul Cancelariei Prim-Ministrului, definind-o in mod expres prin ordonanta de urgenta ca fiind structura prin care premierul coordoneaza 14 institutii, cu rol in.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )