Libnet.ro
UNICEF

12:00

Premierul Dacian Ciolos lanseaza in Alba programul pentru dezvoltarea clasei de mijloc la sate

Adevărul Adevărul,
Premierul Dacian Ciolos lanseaza in Alba programul pentru dezvoltarea clasei de mijloc la sate

Premierul Dacian Ciolos participa luni la o vizita in judetul Alba, insotit de ministrii Achim Irimescu si Vasile Dincu. Ciolos se intalneste cu reprezentantii autoritatilor locale si lanseaza in comuna Ciugud un program destinat dezvoltarii clasei de mijloc la sate. continuă pe Adevărul

VIDEO Premierul Dacian Ciolos, abordat la Alba Iulia pe tema poluarii industriale din Sebes

Premierul Dacian Ciolos a sosit luni dimineata la sediul Primariei Alba Iulia unde participa la o intalnire cu reprezentanti ai institutiei, Consiliului Judetean si Prefecturii. La intrarea in cladire, Ciolos a fost abordat de reprezentanti ai asociatiei Prima Natura din Sebes care a organizat mai multe proteste impotriva poluarii din oras.

Ce a facut premierul Dacian Ciolos in comuna din Alba cu investitii de 16 milioane de euro din fonduri europene

Premierul Dacian Ciolos a vizitat in comuna Ciugud din judetul Alba doua mici afaceri dezvoltate cu fonduri europene. in final, Ciolos si ministrii Dincu, respectiv Achimescu, au parcurs 10 km pe Transalpina de Ciugud, primul drum agricol din tara asfaltat cu fonduri europene.

Dacian Ciolos catre fermierii din Alba: Nu imi doresc ca pamantul sa fie vandut la straini. Vreau sa fie utilizat de comunitatile locale

Premierul Dacian Ciolos a declarat, luni, la Ciugud, ca nu isi doreste ca pamantul sa fie vandut la straini, ci ar vrea sa fie valorificat de comunitatile locale, deoarece este o resursa care, odata instrainata, cu greu poate fi obtinuta inapoi.

Dacian Ciolos: Legea darii in plata poate arunca in aer sistemul bancar

Premierul Dacian Ciolos a declarat luni la Alba Iulia ca este de acord cu legea darii in plata doar daca aceasta va viza cazurile sociale, respectiv persoanele fizice care au cumparat locuinte si nu mai pot plati ratele. Ciolos a spus ca nu este de acord ca legea sa fie un paravan pentru cei care au luat credite de milioane de euro pentru a construi locuinte.

Dacian Ciolos face recomandari de vacanta pe Facebook. Unde a fost premierul in weekend

Premierul Dacian Ciolos a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj in care lauda zona turistica Luncile Prigoanei - Sugag, postand cateva fotografii facute acolo. Dacian Ciolos le-a facut.

Dacian Ciolos: Alerta Comisiei Europene privind produsele romanesti din lapte de oaie a fost gresita. Nu pot sa accept astfel de erori

Premierul Dacian Ciolos a declarat luni ca alerta emisa la nivel european cu privire la produsele romanesti din lapte de oaie a fost gresita si ca a cerut clarificari in acest sens, informeaza Agerpres.

Dacian Ciolos, despre Legea darii in plata: Trebuie sa vizeze cazurile sociale

Legea darii in plata trebuie sa vizeze intr-adevar cazuurile sociale, a declarat, luni, premierul Dacian Ciolos.

Dacian Ciolos reactioneaza in scandalul E.coli: Nu pot sa accept astfel de erori

Premierul Dacian Ciolos a declarat luni ca alerta emisa la nivel european cu privire la produsele romanesti din lapte de oaie a fost gresita si ca a cerut clarificari in acest sens. Nu e.

Dacian Ciolos despre Daniel Zamfir, initiatorul legii darii in plata: O abordare populista. Aceasta lege trebuie sa tina cont de adevaratele cazuri sociale, nu de speculatorii imobiliari

Premierul Dacian Ciolos a scris, duminica seara, pe pagina sa de Facebook, ca raspuns la scrisoarea deschisa adresata de deputatul Daniel Zamfir, initiatorul legii darii in plata, ca Domnul deputat are din pacate o abordare populista prin aceasta pozitie. Am spus de la inceput ca sustin legea darii in plata si am spus-o si direct bancilor. Insa aceasta lege trebuie sa tina cont de adevaratele cazuri sociale, de familiile care si-au cumparat pe credit o locuinta, si nu de speculatorii imobiliari.

Premierul Dacian Ciolos face lamuriri despre legea darii in plata

Premierul Dacian Ciolos afirma ca deputatul PNL Daniel Zamfir are o abordare populista in scrisoarea deschisa privind legea darii in plata si subliniaza ca, pentru a fi cu adevarat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )