Libnet.ro
UNICEF

13:00

Premierul italian Renzi sustine candidatura lui Victor Ponta

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Premierul italian Renzi sustine candidatura lui Victor Ponta

Premierul italian Matteo Renzi a declarat, miercuri, la sediul PSD, ca este convins de faptul ca omologul sau roman, Victor Ponta, poate ajuta Romania si Europa sa devina mai puternice, el dand astfel un mesaj de sustinere a candidaturii liderului PSD la Presedintia Romaniei. continuă pe Ziarul Bursa

Alegeri prezidentiale 2014. Adrian Tutuianu (PSD) are sase aliati care sprijina candidatura lui Victor Ponta

Liderii a 7 partide din Dambovita, in frunte cu Adrian Tutuianu au tinut sa isi arate muschii cu cinci zile inainte de turul doi. Cu totii si-au aratat sustinerea totala pentru candidatul Victor Ponta, chiar daca, unii dintre ei, in injurau in urma cu ceva timp.

Alegeri prezidentiale 2014. Tudor Chirila, atac dur la adresa lui Victor Ponta: Campania jegoasa a PSD trebuie anihilata

Tudor Chirila, solistul trupei Vama si antrenor in show-ul Vocea Romaniei, il ataca pe premierul si candidatul la alegerile prezidentiale Victor Ponta, numindu-l individ imoral si amoral, si ii indeamna pe romani sa voteze duminica, 16 noiembrie, impotriva flagelului numit PSD.

Premierul italian, la sediul PSD: Victor Ponta poate ajuta Romania si Europa sa devina mai puternice (VIDEO)

Victor Ponta a primit mesaje de sustinere pentru candidatura la Palatul Cotroceni din partea premierului italian Matteo Renzi, dar si din partea vicecancelarului german Sigmar Gabriel. Seful Executivului italian a.

Alegeri prezidentiale 2014. Premierul Italiei a venit in Romania pentru a-l sustine pe Victor Ponta

Matteo Renzi, premierul socialist al Italiei, se afla in vizita in Romania pentru a-i oferi in mod public sprijinul lui Victor Ponta la alegerile prezidentiale.

Matteo Renzi, premierul Italiei: Victor Ponta poate ajuta Romania si Europa sa devina mai puternice

Matteo Renzi, prim-ministrul Italiei: Nu ma aflu aici numai pentru ca sunt prieten cu Victor sau pentru ca l-am intalnit pentru prima data in orasul meu de origine, la Florenta. Sunt aici pentru ca sunt convins ca Victor poate ajuta Romania si Europa sa devina mai puternice. il cunoastem pe Victor Ponta, stim cine este in Europa si stim ca poate sa dea o mana de autor pentru poporul dumneavoastra, sa fie bine .

Matteo Renzi, premierul Italiei, la Sinteza Zilei: Victor Ponta ar fi un mare presedinte

Matteo Renzi, premierul Italiei si presedintele Consiliului Uniunii Europene, a fost prezent joi, in platoul emisiunii Sinteza Zilei, unde si-a afirmat sustinerea pentru Victor Ponta, candidat la functia de.

Premierul Moldovei il sustine pe Victor Ponta

Prim-ministrul Moldovei, Iurie Leanca, s-a alaturat sustinatorilor lui Victor Ponta, candidatul aliantei PSD-UNPR-PC pentru Presedintia Romaniei, iar seful Guvernului de la noi i-a spus joi, la Sinteza zilei,.

INS il contrazice pe Victor Ponta: Cifra anuntata de premier pentru cresterea economica nu este cea corecta

Institutul National de Statistica INS) il contrazice pe premierul Victor Ponta. Tudorel Andrei, presedintele Institutului, sustine ca cifrele anuntate de premier privind evolutia economiei in trimestrul al.

Iohannis spune ca poate garanta o dezbatere publica cu Victor Ponta. Candidatul PSD sustine ca abia asteapta o intalnire televizata cu Iohannis

Leapsa cu dezbaterea candidatilor la prezidentiale continua. Klaus Iohannis sustine ca poate garanta o dezbatere publica cu Victor Ponta pana la sfarsitul saptamanii. insa candidatul ACL la prezidentiale.

Victor Ponta vine joi la Constanta. Premierul va fi insotit de Calin Popescu-Tariceanu

Premierul Victor Ponta va efectua joi, 13 noiembrie, o vizita la cateva obiective importante din judetul Constanta. Odata cu el soseste si presedintele Senatului Calin Popescu-Tariceanu. Ponta este candidatul PSD la alegerile prezidentiale din 16 noiembrie 2014.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )