Libnet.ro
UNICEF

15:00

Premierul nu se lasa: vrea iar sa mearga la Consiliul European.

România Liberă România Liberă,
Premierul nu se lasa: vrea iar sa mearga la Consiliul European.

Premierul Victor Ponta s-a plans Parlamentului ca presedintele Traian Basescu nu l-a informat cu privire la mandatul pentru reuniunea de la Bruxelles. Printr-o scrisoare trimisa Senatului, premierul a aratat ca presedintele nu a cerut Executivului elemente de mandat pentru subiectele care figureaza pe agenda Consiliului European din 20-21 martie si nici nu a informat cu privire la pozitiile sustinute la reuniunile anterioare la care a participat. Ulterior, inaintea unei intrevederi cu . continuă pe România Liberă

Ponta a ajuns la Senat pentru a discuta cu Tariceanu pe tema reprezentarii la Consiliul European

Premierul Victor Ponta a venit, luni, la biroul presedintelui Senatului, Calin Popescu Tariceanu, pentru a discuta despre scrisoarea trimisa Parlamentului, despre reprezentarea la Consiliul European. Victor Ponta a.

Ponta reclama Parlamentului ca Basescu participa la Consiliul European fara mandat de la ...

Premierul Victor Ponta reclama, luni, Parlamentului ca presedintele Basescu participa la Consiliul European din 20-21 martie, fara sa solicite un mandat din partea Guvernului, conform B1. ro. Guvernul are obligatia de a transmite Parlamentului cu minim 10 zile calendaristice inainte de reuniunea Consiliului European, propunerea de mandat pe care delegatia Romaniei intentioneaza sa o prezinte la reuniunea Consiliului European din martie. Ca si in cazul reuniunilor anterioare ale Consiliului .

Ponta reclama Parlamentului ca Basescu participa la Consiliul European fara mandat de la Guvern (FOTO)

Nou scandal intre palate. Premierul Victor Ponta reclama Parlamentului ca presedintele Traian Basescu participa la Consiliul European din 20-21 martie, fara sa solicite un mandat din partea Guvernului. Guvern.

Ponta a informat Parlamentul ca Basescu nu a cerut mandat pentru Consiliul European

Victor Ponta a transmis conducerii Senatului o informare in care precizeaza ca Traian Basescu nu a solicitat Guvernului elemente de mandat pentru reuniunea Consiliului European, care va avea loc in zilele de 20-21 martie, la Bruxelles.

UPDATE Ponta a informat Parlamentul ca Basescu nu a cerut mandat pentru Consiliul European

Victor Ponta a transmis conducerii Senatului o informare in care precizeaza ca Traian Basescu nu a solicitat Guvernului elemente de mandat pentru reuniunea Consiliului European, care va avea loc in zilele de 20-21 martie, la Bruxelles.

Victor Ponta: Presedintele va participa la Consiliul European, desi sunt discutii 100% de Guvern. Se duce si dansul asa, ca sa imi faca mie in ciuda

Premierul Victor Ponta a declarat astazi ca presedintele Traian Basescu va reprezenta Romania la lucrarile Consiliului European din 21-22 martie, desi este vorba despre un program 100% de Guvern. I-am cerut mandat de reprezentare, insa nu este o surpriza faptul ca nu mi l-a acordat, a afirmat Ponta, citat de Agerpres. Premierul a precizat ca se duce si dansul asa, ca sa imi faca mie in ciuda. Eu acum ce sa fac? Sa ne certam la Curtea Constitutionala? Nu are niciun rost.

UPDATE. VIDEO. Ponta reclama Parlamentului ca Basescu participa la Consiliul European ...

UPDATE: Vicepresedintele Senatului Cristian Dumitrescu a declarat, luni, ca scrisoarea premierului Victor Ponta cu privire la agenda Consiliului European din 20 martie a fost transmisa Comisiilor de politica externa si de afaceri europene, pentru o mai buna informare a senatorilor pe acest subiect. Am fost informati de catre premierul Victor Ponta asupra agendei reuniunii Consiliului Europan care va avea loc la Bruxelles, in perioada 20-21 martie 2014. Este, in acest fel, informat Senatul.

UPDATE. Ponta reclama Parlamentului ca Basescu participa la Consiliul European fara ...

Premierul Victor Ponta a transmis conducerii Senatului o informare in care precizeaza ca presedintele Traian Basescu nu a solicitat Guvernului elemente de mandat pentru reuniunea Consiliului European si nici nu a prezentat Executivului pozitia sa, conform Mediafax. Ponta a transmis o informare referitoare la reuniunea Consiliului European din 20-21 martie de la Bruxelles, cu precizarea ca nu poate oferi informatii cu privire la mandatul Romaniei, conform Legii 373/2013. Agenda Consiliului .

VIDEO. Ponta reclama Parlamentului ca Basescu participa la Consiliul European fara mandat ...

Premierul Victor Ponta a transmis conducerii Senatului o informare in care precizeaza ca presedintele Traian Basescu nu a solicitat Guvernului elemente de mandat pentru reuniunea Consiliului European si nici nu a prezentat Executivului pozitia sa, conform Mediafax. Ponta a transmis o informare referitoare la reuniunea Consiliului European din 20-21 martie de la Bruxelles, cu precizarea ca nu poate oferi informatii cu privire la mandatul Romaniei, conform Legii 373/2013.

Consiliul European: Referendumul din Crimeea este neconstitutional

Consiliul Europei a apreciat intr-un raport preliminar ca referendumul anuntat duminica privind o alipire a Crimeei la Rusia nu este compatibil cu principiile constitutionale. Daniel Holtgen, un purtator de.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )