Libnet.ro
UNICEF

22:15

Premierul Ludovic Orban se prezinta luni in fata Parlamentului

România Liberă România Liberă,
Premierul Ludovic Orban se prezinta luni in fata Parlamentului

Prim-ministrul Ludovic Orban este asteptat luni in Parlament la o dezbatere politica cu tema Stadiu. continuă pe România Liberă

LUDOVIC ORBAN: Noile restrictii privind combaterea raspandirii pandemiei vor fi aplicate de luni

Premierul Ludovic Orban a declarat ca masurile suplimentare pentru controlul pandemiei de COVID-19, anuntate de presedintele Klaus Iohannis in deschiderea sedintei de Guvern, vor fi aplicate de luni.

LUDOVIC ORBAN: Avem un spital privat cu care am discutat si care este pregatit sa deschida spitalul cu 30 de paturi de Terapie Intensiva

Premierul Ludovic Orban afirma ca un spital privat s-a aratat dispus sa puna la dispozitie 30 de paturi de Terapie Intensiva pentru bolnavii cu COVID-19, insa reprezentantii unitatii sanitare au cerut autoritatilor sa asigure personal medical pentru ingrijirea bolnavilor, transmite News. ro.

LUDOVIC ORBAN: Piata Obor se va inchide si cel mai posibil vor ramane deschise pietele in aer liber

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi seara, ca Piata Obor se va inchide, ca urmare a aplicarii masurii de inchidere a pietelor in vederea limitarii raspandirii noului coronavirus si ca, cel mai posibil, vor ramane deschise doar pietele in aer liber.

Ludovic Orban: Suntem intr-un punct critic. Exista un risc foarte mare de suprasaturare a sistemului medical Protejarea sanatatii oamenilor e un obiectiv fundamental al nostru (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a vorbit duminica, pentru B1 TV, despre evoluatia epidemiei de coronavirus din Romania, despre noile masuri anti-COVID-19 care intra in vigoare de luni, despre situatia economica si.

Ludovic Orban: Asistam la un val epidemic doi care a afectat toate tarile europene, Romania nu se afla pe primele locuri

Premierul Ludovic Orban sustine ca noile masuri institute de autoritati vor intra in vigoare luni si ca este nevoie de acestea in contextul in care exista un mare numar de persoane care sunt infectate, dar asimptomatice si care continua sa transmita virusul SARS-CoV-2.

Ludovic Orban: Noile masuri, 30 de zile Pietele agroalimentare, inchise Circulatia noaptea va fi restrictionata. Va exista o declaratie pe proprie raspundere Farmaciile si benzinariile raman deschise noaptea

Premierul Ludovic Orban a explicat, joi seara, camasurile anticoronavirus ce vor intra in vigoare incepand de luni vor fi valabile timp de 30 de zile, iar autoritatile vor urmari gradul in care ele produc.

Ludovic Orban, lovitura dura pentru milioane de romani. Ce piete se vor inchide si pentru cat timp: Acolo parca e o zona Zoster

Explozia cazurilor de COVID-19 a devenit din ce in ce mai sufocanta, iar autoritatile adopta masuri de restrictie dure in incercarea de a stopa raspandirea noului coronavirus. in cursul serii de ieri, premierul Ludovic Orban a transmis noile restrictii care vor fi introduse de saptamana viitoare. Printre acestea se numara inchiderea anumitor piete in toata .

Ludovic Orban: Actualul Parlament, dominat de PSD, e expirat. in orice moment ar putea sa mai faca un rau Romaniei (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat duminica, pentru B1 TV, ca alegerile legislative trebuie organizate pe 6 decembrie deoarece actualul Parlament este expirat, nu mai reprezinta vointa romanilor, pune.

Ludovic Orban: Actualul Parlament, dominat de PSD, e expirat. in orice moment ar putea sa mai faca un rau Romaniei (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat duminica, pentru B1 TV, ca alegerile legislative trebuie organizate pe 6 decembrie deoarece actualul Parlament este expirat, nu mai reprezinta vointa romanilor, pune.

Ludovic Orban, motivul inchiderii pietelor: Cei care merg acolo sunt persoane mult mai vulnerabile

Premierul Ludovic Orban sustine ca suspendarea activitatii pietelor care functioneaza in spatii inchise se justifica prin faptul ca acestea nu sunt foarte bine amenajate, iar cei care merg la piata sunt persoane in varsta, mult mai vulnerabile.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )