Libnet.ro
UNICEF

18:30

Premierul luxemburghez a propus ca si alte continente sa primeasca refugiati care sosesc in Uniunea Europeana

B1 B1,
Premierul luxemburghez a propus ca si alte continente sa primeasca refugiati care sosesc in Uniunea Europeana

Premierul luxemburghez Xavier Bettel a propus ca si alte continente sa primeasca din refugiatii care sosesc in Uniunea Europeana, informeaza EFE, citata de Agerpres. Oficialul a sustinut in cadrul unui. continuă pe B1

Luxemburgul propune ca si alte continente sa primeasca refugiati

Nu doar continentul european si si alte continente ar trebui sa primeasca refugiati care sosesc in Uniunea Europeana, pentru a se realiza o solidaritate mai mare la nivel mondial fata de aceste persoane, a propus, marti, premierul Luxemburgului Xavier Bettel.

Sute de americani au semnat o petitie online prin care s-au oferit sa primeasca refugiati sirieni in casele lor

Sute de americani au semnat o petitie online prin care s-au oferit sa primeasca refugiati sirieni in casele lor, declarand ca SUA trebuie sa permita intrarea celor care fug de razboiul civil, relateaza.

Danemarca a expulzat in Germania un prim grup de refugiati care voiau sa ajunga in alte tari din Europa de Nord

Danemarca a expulzat in Germania un grup de aproximativ 20 de refugiati care voiau sa ajunga in alte state din nordul Europei, tari in care politica de azil este mai generoasa, informeaza AFP, citata de.

Premierul Benjamin Netanyahu: Israelul este prea vulnerabil sa primeasca refugiati

Premierul Israelului Benjamin Netanyahu afirma ca tara sa, desi nu este indiferenta la suferintele imigrantilor si refugiatilor care ajung in Europa, este prea vulnerabila sa-i primeasca, informeaza.

Papa Francisc indeamna parohiile din Europa sa primeasca refugiati. Vaticanul primeste doua familii

Papa Francisc a indemnat duminica toate parohiile si comunitatile religioase din Europa sa primeasca cate o familie de refugiati, intr-un gest de solidaritate care va incepe cu Vaticanul, relateaza Reuters in pagina electronica.

Ungaria NU vrea sa mai primeasca refugiati sirieni

Compania feroviara ungara MAV a refuzat, duminica, sa primeasca doua trenuri cu refugiati din Siria, a anuntat compania sarba de cai ferate.

Papa Francisc indeamna toate parohiile sa primeasca refugiati

Papa Francisc a invitat duminica toate comunitatile catolice din Europa sa primeasca fiecare cate o familie de refugiati, precizand ca el ar incepe prin cele doua parohii ale Vaticanului, relateaza.

Pozitia SRI privind valul de refugiati care a invadat Europa

Accentul ar trebui pus pe o colaborare inteligenta in ceea ce priveste gestionarea situatiei pe termen mediu si lung a afluxului de refugiati, spun reprezentantii SRI.

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )