Libnet.ro
UNICEF

15:00

Premierul Marii Britanii: Tara trebuie sa se pregateasca pentru vestea ca numerosi britanici au fost ucisi in Tunisia

România Liberă România Liberă,
Premierul Marii Britanii: Tara trebuie sa se pregateasca pentru vestea ca numerosi britanici au fost ucisi in Tunisia

Marea Britanie trebuie sa se pregateasca pentru vestea ca exista un mare numar de britanici printre victimele salbaticului atac din Tunisia, a declarat sambata premierul britanic David Cameron, la finalul unei reuniuni de criza, convocate ca urmare a atentatului care a avut loc vineri in statiunea tunisiana Sousse, informeaza AFP. continuă pe România Liberă

David Cameron: Marea Britanie trebuie sa se pregateasca pentru vestea ca exista un numar mare de britanici printre victimele atentatului din Tunisia

Premierul britanic anunta ca Marea Britanie trebuie sa se pregateasca pentru vestea ca exista un mare numar de britanici printre victimele salbaticului atac din Tunisia. Au fost asasinati niste turisti.

Regina Elizabeth a Marii Britanii, intrevedere cu cancelarul Angela Merkel (VIDEO)

Regina Elizabeth a II-a a Marii Britanii efectueaza o vizita oficiala in Germania. Este pentru a 5-a oara cand monarhul britanic merge la Berlin dupa al 2-lea razboi mondial. Regina Elizabeth, in varsta de.

Regina Marii Britanii ar putea fi nevoita SA SE MUTE din Palatul Buckingham

Regina Elizabeth a II-a a Marii Britanii ar putea fi nevoita sa se mute de la Palatul Buckingham pentru a permite efectuarea unor lucrari de modernizare, potrivit unor surse regale, citate de Sky News, conform Mediafa.

Regina Marii Britanii in Germania. Ce obiective a vizitat regina

Regina Elisabeta a Marii Britanii a vizitat, vineri, fostul lagar nazist de la Bergen-Belsen, in ultima zi a vizitei sale in Germania.

Regina Marii Britanii avertizeaza asupra riscului divizarii in Europa

Regina Elisabeta a Marii Britanii a cerut miercuri Europei sa se incerce sa evite divizarea continentului, la un banchet de stat gazduit de presedintele german Joachim Gauck, relateaza Reuters.

Regina Marii Britanii vorbeste despre necesitatea unitatii in Europa

Regina Elizabeth a II-a a Marii Britanii a vorbit despre necesitatea unitatii in Europa, intr-un discurs sustinut in fata liderilor germani si britanici, relateaza BBC News Online, conform Mediafax. Aflata la.

Klaus Iohannis: Trebuie identificate solutii la preocuparile Marii Britanii

Klaus Iohannis, presedinte Romaniei, a declarat, vineri, dupa summitul de vara al Consiliului European de la Bruxelles, ca premierul David Cameron a facut o prezentare a preocuparilor Guvernului britanic in perspectiva viitorului referendum si a reamintit ca Romania considera ca trebuie identificate solutii la aceste preocupari, cu respectarea principiilor si valorilor europene.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )