Libnet.ro
UNICEF

21:00

Regina Elizabeth a Marii Britanii, intrevedere cu cancelarul Angela Merkel (VIDEO)

B1 B1,
Regina Elizabeth a Marii Britanii, intrevedere cu cancelarul Angela Merkel (VIDEO)

Regina Elizabeth a II-a a Marii Britanii efectueaza o vizita oficiala in Germania. Este pentru a 5-a oara cand monarhul britanic merge la Berlin dupa al 2-lea razboi mondial. Regina Elizabeth, in varsta de. continuă pe B1

Regina Marii Britanii ar putea fi nevoita SA SE MUTE din Palatul Buckingham

Regina Elizabeth a II-a a Marii Britanii ar putea fi nevoita sa se mute de la Palatul Buckingham pentru a permite efectuarea unor lucrari de modernizare, potrivit unor surse regale, citate de Sky News, conform Mediafa.

Regina Elizabeth II ar putea sa se mute din Palatul Buckingham din cauza unor lucrari de modernizare

Din cauza unor lucrari de modernizare a Palatului Buckingham, regina Elizabeth a II-a a Marii Britanii ar putea fi nevoita sa se mute, potrivit unor surse regale, citate de Sky News. PalatuL Buckingham, care nu a mai.

Iohannis, intrevedere cu seful Serviciului Secret de Informatii al Marii Britanii

Presedintele Klaus Iohannis a discutat, marti, la Cotroceni, cu seful Serviciului Secret de Informatii al Marii Britanii, Alex Younger,desrepe componenta de securitate a parteneriatului strategic dintre cele doua tari si situatia de securitate regionala.

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit marti cu seful Serviciului Secret de Informatii al Marii Britanii

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit marti la Palatul Cotroceni pe Alex Younger, seful Serviciului Secret de Informatii al Marii Britanii. Cei doi au discutat despre Parteneriatul strategic dintre cele doua tari.

Klaus Iohannis s-a intalnit cu seful Serviciului Secret de Informatii al Marii Britanii

ACTUALIZARE 19:55 Oprea a discutat cu seful Serviciului Secret al Marii Britanii despre securitate in zona Marii Negre * Seful MI6 a avut o intalnire si cu seful SRI, Eduard Hellvig Premierul interimar, Gabriel Oprea, s-a intalnit la Guvern cu seful Serviciului Secret de Informatii britanic MI6), Alex Younger, aflat la Bucuresti, pentru a discuta despre evolutiile regionale in planul securitatii, inclusiv in zona Marii Negre, potrivit unui comunicat al Guvernului.

Seful Serviciului Secret de Informatii al Marii Britanii, primit la Cotroceni de presedintele Iohannis si directorul SRI, Eduard Hellvig

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit, marti, la Cotroceni, pe seful Serviciului Secret de Informatii al Marii Britanii, Alex Younger, discutiile vizand componenta de securitate a parteneriatului strategic dintre.

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )