Libnet.ro
UNICEF

14:30

Premierul si ministrul Apararii vor participa la ceremonia publica dedicata Zilei Drapelului National

Hotnews Hotnews,
 Premierul si ministrul Apararii vor participa la ceremonia publica dedicata Zilei Drapelului National

Premierul Victor Ponta si ministrul Apararii Nationale, Mircea Dusa, participa, miercuri, de la ora 09,00, la ceremonia publica dedicata Zilei Drapelului National, in Piata Tricolorului din Bucuresti, situata in fata Palatului Cercului Militar National, informeaza Agerpres. continuă pe Hotnews

VIDEO/FOTOGALERIE Premierul si ministrul Apararii au participat la ceremonia publica dedicata Zilei Drapelului National/Drapelul a fost arborat in berna in memoria victimelor accidentului rutier produs in Muntenegru

Premierul Victor Ponta si ministrul Apararii Nationale, Mircea Dusa, au participat miercuri la ceremonia publica dedicata Zilei Drapelului National, in Piata Tricolorului din Bucuresti, situata in fata Palatului Cercului Militar National. Dupa ce s-a citit Hotararea de Guvern prin care 26 iunie a fost declarata zi de doliu national pe teritoriul Romaniei, drapelul a fost arborat in berna si s-a tinut un moment de reculegere in memoria victimelor accidentului rutier produs in Muntenegru, informeaza Agerpres.

DOLIU NATIONAL pentru victimele accidentului din Muntenegru. Ceremonia de Ziua Drapelului a fost indoliata

Premierul Victor Ponta si ministrul Apararii Nationale, Mircea Dusa, participa la ceremonia publica dedicata Zilei Drapelului National, in Piata Tricolorului din Bucuresti, situata in fata Palatului.

Ministerele Culturii si Apararii vor mai avea cate un viceministru

La Ministerul Culturii si cel al Apararii vor fi instituite cate o functie suplimentara de viceministru, pentru a asigura functionarea eficienta a tuturor domeniilor subordonate acestor institutii.

Ministrul Dusa participa la Ziua Drapelului National

Ministrul apararii nationale, Mircea Dusa, va participa, maine, de la ora 09:00, la ceremonia publica dedicata Zilei Drapelului National, in Piata Tricolorului din Bucuresti, situata in fata Palatului Cercului Militar National, conform unui comunicat de presa.

Ministrul Apararii: Identificarea victimelor, continuata cu ajutorul a doi medici legisti din Muntenegru

In cel de-al treilea avion care va transporta victimele accidentului din Muntenegru se vor afla si doi medici legisti din Muntenegru care vor continua la Bucuresti procedurile legate de identificare celor decedati.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )