Libnet.ro
UNICEF

01:05

Premierul Orban, dupa ce presedintele Iohannis a fost amendat de CNCD: O majoritate formata din PSD si UDMR a luat o decizie fara legatura cu legea sau cu regimul de sanctiuni pentru discriminare (VIDEO)

B1 B1,
Premierul Orban, dupa ce presedintele Iohannis a fost amendat de CNCD: O majoritate formata din PSD si UDMR a luat o decizie fara legatura cu legea sau cu regimul de sanctiuni pentru discriminare (VIDEO)

Ludovic Orban a reactionat dur, miercuri, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a fost amendat cu 5. 000 de lei de catre Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii. Asa-zisul CNCD, prin majoritatea. continuă pe B1

Iohannis a fost amendat cu 5.000 de lei, dupa ce a acuzat PSD ca vinde Ardealul ungurilor

Presedintele Klaus Iohannis a fost amendat cu 5. 000 de lei de CNCD, dupa ce, in luna aprilie, a acuzat PSD ca vrea sa vanda Ardealul ungurilor. Jo napot, Ciolacu! Buna ziua, Ciolacu!) Oare ce v-a promis liderul de la Budapesta, Viktor Orban, in schimbul acestei intelegeri?, a fost acuzatia lansata de seful statului la adresa PSD.

Reactia lui Kelemen Hunor dupa ce Klaus Iohannis a fost amendat cu 5.000 de lei de CNCD

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a spus, dupa ce Klaus Iohannis a fost sanctionat cu 5. 000 de lei de CNCD, ca este convins ca seful statului nu va plati amenda. Kelemen Hunor este de parere ca presedintele Romaniei trebuie sa isi ceara scuze pentru afirmatiile facute la adresa Tinutului Secuiesc.

Marcel Ciolacu: Presedintele Iohannis este cel mai slab premier din istoria Romaniei!

Presedintele Iohannis se afla in spatele tuturor deciziilor anuntate de premierul Orban, sustine Marcel Ciolacu, seful Camerei Deputatilor.

Rares Bogdan l-a intrebat pe Victor Ponta daca a fost amendat ca n-a purtat masca in Parlament. Ce i-a raspuns fostul premier, in direct pe B1 TV (VIDEO)

Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL si liderul delegatiei romane din PPE, l-a intrebat pe Victor Ponta daca a fost amendat ca nu a purtat masca in Parlament, in ciuda faptului ca starea de alerta.

Iohannis acuza ca amenda de la CNCD e o decizie profund politica. Va contesta in instanta

Presedintele Klaus Iohannis considera ca decizia CNCD, prin care a fost amendat cu 5. 000 de lei dupa ce a acuzat ca PSD vinde Ardealul la unguri, este una profund politica. Seful statului va contesta amenda in instanta.

Presedintele Iohannis a primit amenda 5000 de lei de la CNCD pentru declaratiile despre Ungaria

Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD) i-a aplicat presedintelui Klaus Iohannis o.

Marcel Ciolacu, despre premierul Orban: Niciodata n-am vazut un politician mai slab ca dumneavoastra

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, critica in termeni duri planul de relansare al ecomoniei prezentat astazi de premierul Ludovic Orban, in Parlament si sustine ca Orban ar trebui sa-si dea demisia daca ar avea demnitatea. Ciolacu a mai sustinut ca intentioneaza propunerea unei motiuni de cenzura pentru demiterea premierului, despre care spune ca este cel mai slab politician pe care l-a vazut.

Premierul Orban, la Ora Guvernului in Parlament: Se vede ca nu intelegeti nimic din UE, care inseamna libera circulatie. Nu va e rusine sa vorbiti de muncitori sezonieri, dupa ce ati alungat milioane de romani din tara (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban s-a prezentat luni, in Parlament, la Ora Guvernului, unde a vorbit despre maniera in care autoritatile au gestionat criza COVID-19 si efectele sale, dar si despre strategia de.

Premierul Orban anunta masurile de fluidizare a traficului la Nadlac

Ludovic Orban este de parere ca valul de veniri in tara a fost determinat probabil si de hotararea.

Trecem de la starea de alerta la starea de alerta maxima, anunta premierul Orban

Premierul Ludovic Orban a anuntat, luni dimineata, ca Romania intra in starea de alerta maxima.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )