Libnet.ro
UNICEF

01:06

Premierul Ponta l-a numit pe liderul PSD Corabia secretar de stat in Ministerul Mediului

B1 B1,
Premierul Ponta l-a numit pe liderul PSD Corabia secretar de stat in Ministerul Mediului

Liderul organizatiei PSD din orasul Corabia, Toma Cococi, a fost numit de premierul Victor Ponta in postul de secretar de stat in Ministerul Mediului. Decizia de numire a fost semnata marti de seful. continuă pe B1

Liderul PSD Corabia a fost numit de premierul Ponta secretar de stat in Ministerul Mediului.

Liderul organizatiei PSD din orasul Corabia judetul Olt), Toma Cococi, a fost numit de premierul Victor Ponta in postul de secretar de stat in Ministerul Mediului, potrivit Mediafax. Decizia de numire a fost semnata marti de seful Guvernului. Presa locala a relatat ca liderul PSD Corabia va fi numit secretar de stat ca o consolare pentru faptul ca nu a fost inclus pe listele USL la alegerile parlamentare. Aceeasi sursa a mai relatat ca Toma Cococi va ocupa postul actualului secretar de .

Victor Ponta l-a numit pe liderul PSD Corabia secretar de stat in Ministerul Mediului

Liderul organizatiei PSD din orasul Corabia judetul Olt), Toma Cococi, a fost numit de premierul Victor Ponta in postul de secretar de stat in Ministerul Mediului, decizia de numire fiind semnata marti, informeaza Mediafax.

Basescu: Merg la Consiliul European intrucat am potential mult mai bun decat premierul Ponta

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, ca merge la Consiliul European de la Bruxelles pentru ca este un moment dificil si pentru ca are un potential mult mai bun decat premierul Victor Ponta si poate servi mai bine interesele.

Plenul reunit al Parlament, convocat marti la ora 13.00 pentru mesajul adresat de premierul Ponta

Birourile Permanente ale celor doua Camere ale Parlamentului au decis convocarea sedintei de plen reunit pentru mesajul adresat de prim-ministrul Victor Ponta pe tema pozitiei Romaniei in privinta bugetului UE.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )