Libnet.ro
UNICEF

11:00

Premierul Ponta, la Palatul Cotroceni pentru discutii cu presedintele Basescu

Antena3 Antena3,
Premierul Ponta, la Palatul Cotroceni pentru discutii cu presedintele Basescu

Premierul Victor Ponta a mers, miercuri, la Palatul Cotroceni, pentru discutii cu presedintele Traian Basescu. Ponta a afirmat, dupa votul din Parlament, ca spera ca noul Guvern sa inceapa sa functioneze chiar. continuă pe Antena3

Victor Ponta se afla la Palatul Cotroceni, pentru discutii cu Traian Basescu

Premierul Victor Ponta se afla la Palatul Cotroceni, pentru discutii cu presedintele Traian Basescu, potrivit unor surse politice, transmite Mediafax.

Premierul Ponta a mers la Palatul Cotroceni: M-am intalnit cu presedintele, dar nu am ajuns la nicio concluzie privind procedurile de urmat. Vom mai discuta si maine

Premierul Victor Ponta a anuntat marti seara ca s-a intalnit cu presedintele Traian Basescu, dar ca nu a ajuns cu acesta la o concluzie privind procedurile care trebuie urmate si ca va avea miercuri o noua discutie cu seful statului, transmite Mediafax.

Basescu, dupa intalnirea cu premierul: Ponta sa-si asume raspunderea pentru un nou program de guvernare

Premierul Victor Ponta a anuntat, la Gala Mediafax, ca s-a intalnit cu presedintele Traian Basescu, dar ca nu a ajuns cu acesta la o concluzie privind procedurile care trebuie urmate si ca va avea miercuri o noua discutie cu seful statului.

Victor Ponta a discutat cu Traian Basescu la Palatul Cotroceni

Premierul Victor Ponta a avut marti seara o intalnire de aproximativ 15 minute cu presedintele Traian Basescu, la Palatul Cotroceni. Ulterior, primul ministru a confirmat intalnirea si a precizat ca nu a ajuns.

Premierul Ponta, discurs in Parlament: Basescu trebuie sa accepte noul Guvern

Premierul Ponta spera ca presedintele Basescu sa accepte noul Guvern. Primul ministru a precizat ca noul Executiv continua programul de guvernare aprobat in 2012. El a aratat ca, in baza unei decizii a.

VIDEO Traian Basescu: USL s-a spart, mi se parea normal ca premierul sa depuna mandatul. Nu voi da drumul cu dubii de constitutionalitate unui Guvern, ma voi adresa CCR. / Plus: De ce spune Basescu ca USL s-a rupt din prostie, de ce Victor Ponta nu are c

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica seara, la B1 Tv, ca exista o problema de constitutionalitate in legatura cu noul Guvern USD - UDMR pe care Victor Ponta vrea sa il treaca prin Parlament si exista posibilitatea sa conteste Guvernul Ponta 3 la CCR. Seful statului a explicat ca USL, care a obtinut 50% la alegerile parlamentare si a facut ca Victor Ponta sa fie desemnat premier in decembrie 2012, fara sa mai fie chemate atunci si alte formatiuni la Palatul Cotroceni pentru consultari privind desemnarea sefului Guvernului, nu mai exista, caz in care ar fi normal ca Victor Ponta sa depuna mandatul de premier. Nu discutam de o remaniere - primul ministru vrea sa schimbe 3 ministi - ci discutam de o spargere a structurii politice care a luat peste 50% in alegeri, arata seful statului. In plus, spune Basescu, pe tot parcursul programului de guvernare aprobat de Parlament se vorbeste de USL, iar acum unul din partidele de la USL a iesit de la guvernare. Lucrurile sunt complicate, obiectivul meu nu este sa sicanez, ci sa instalez un Guvern constitutional. Luni voi avea discutii serioase cu oameni de specialitate, inclusiv cu Directia mea Juridica, care analizeaza aceasta problema de vineri.

VIDEO Cum explica Basescu refuzul de a semna decretele: Nu suntem in vremea in care sa credem fara sa cercetam

Premierul Victor Ponta a anuntat, la Gala Mediafax, ca s-a intalnit cu presedintele Traian Basescu, dar ca nu a ajuns cu acesta la o concluzie privind procedurile care trebuie urmate si ca va avea miercuri o noua discutie cu seful statului. Basescu a tinut, marti seara, o conferinta de presa.

UPDATE Concluziile sedintei de lucru de la Palatul Cotroceni: Romania nu este afectata direct de situatia din Ucraina si nu exista riscuri imediate la adresa securitatii nationale a tarii

Presedintele Traian Basescu a convocat sambata, la ora 19. 00, o sedinta de lucru cu structurile de securitate nationala, informeaza Administratia Prezidentiala. Una dintre concluziile acestei sedinte arata ca Romania nu a ridicat gradul de alerta al structurilor de securitate nationala si va monitoriza in continuare cu maxima atentie atat situatia din Ucraina, cat si evolutiile separatiste din Republica Moldova. Vezi in articol concluziile sedintei.

Victor Ponta: Declaratiile facute de presedintele Basescu arata doar gradul sau de iresponsabilitate

Primul-ministru al Romaniei, Victor Ponta, a luat act de declaratiile presedintelui Romaniei, Traian Basescu, cu privire la formarea noului guvern.

Premierul Ponta a fost primit in audienta de Suveranul Pontif

PremierulRomaniei, Victor Ponta, a fost primit in audienta, sambata, de Suveranul Pontif, Papa Francisc, la Vatican, informeazaMediafax. El urmeaza sa aiba si o intrevedere Pietro Parolin,.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,24 seconds )