Libnet.ro
UNICEF

01:05

Premierul Ponta si Valeriu Zgonea considera ca afirmatiile comisarului Reding au fost traduse eronat

B1 B1,
Premierul Ponta si Valeriu Zgonea considera ca afirmatiile comisarului Reding au fost traduse eronat

Comisarul european pentru Justitie, Viviane Reding, nu a facut comentarii negative la adresa Romaniei, fiind traduse eronat afirmatiile acesteia, a clarificat, luni, presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu. continuă pe B1

Valeriu Zgonea pune la indoiala integritatea lui Viviane Reding.

Un interviu acordat de vicepresedintele Comisiei Europene, Viviane Reding, saptamanalului german Die Zeit, in care Romania este mentionata in randul tarilor care au avut probleme cu respectarea statului de drept, a starnit confuzie si reactii inadecvate la Bucuresti. Victor Ponta a acuzat presa ca a tradus prost interviul, in vreme ce presedintele Camerei, Valeriu Zgonea, a plusat, punand la indoiala integritatea comisarului european prin sugestia ca pozitia acesteia ar putea fi subordonata .

Valeriu Zgonea: Viviane Reding nu a facut comentarii negative la adresa Romaniei; e o traducere eronata

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a sustinut luni ca Viviane Reding, comisarul european pentru Justitie, nu a facut comentarii negative la adresa Romaniei, afirmatiile acesteia fiind traduse eronat, scrie Agerpres.

Valeriu Zgonea: Sunt convins ca bugetele pentru Educatie si Sanatate vor creste incepand din 2014

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, se declara convins ca domeniile Educatiei si Sanatatii vor primi mai multi bani de la buget incepand cu anul 2014, potrivit unui comunicat transmis duminica de PSD.

Valeriu Zgonea: Bugetele pentru Educatie si Sanatate vor creste incepand din 2014

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, sustine ca bugetele pentru Educatie si Sanatate vor creste incepand cu anul viitor, amanunt reiterat si de catre consilierul personal al primului-ministru pe probleme macroeconomice, Cristian Socol, relateaza sursele de presa.

Amanunte in premiera in cazul lui Berbeceanu. inca doua plangeri care sustin afirmatiile comisarului

Alessandra Stoicescu a prezentat in emisiunea QA de la Antena 3, in premiera, doua documente legate de cazul comisarului Berbeceanu. Este vorba despre doua plangeri ale unui om de afaceri din Alba-Iulia.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2375 seconds )