Libnet.ro
UNICEF

06:30

Premierul Republicii Moldova, Chiril Gaburici, si-a anuntat demisia dupa ce a fost acuzat ca si-a falsificat diploma de studii: Suntem egali in fata legii. Trebuie sa sprijinim o ancheta transparenta

B1 B1,
Premierul Republicii Moldova, Chiril Gaburici, si-a anuntat demisia dupa ce a fost acuzat ca si-a falsificat diploma de studii: Suntem egali in fata legii. Trebuie sa sprijinim o ancheta transparenta

Premierul Republicii Moldova, Chiril Gaburici, si-a anuntat, vineri, demisia dupa ce a fost acuzat ca si-a falsificat diploma de studii. Ieri am spus ca voi veni cu declaratii si iata-ma in fata. continuă pe B1

Premierul Republicii Moldova, Chiril Gaburici, si-a dat demisia

Premierul Republicii Moldova, Chiril Gaburici, suspectat de falsificarea actelor sale de studii, si-a anuntat vineri demisia, informeaza Unimedia. info. Ieri am spus ca voi veni cu declaratii si iata-ma in.

Prim-ministrul Republicii Moldova, Chiril Gaburici, a demisionat, dupa ce a fost audiat de procurori referitor la falsificarea diplomei de studii

Prim-ministrul Republicii Moldova si-a anuntat demisia. Anuntul a fost facut in cadrul unui briefing, dupa ce joi a fost audiat de Procuratura Generala in dosarul privind falsificarea diplomei de studii.

Premierul Republicii Moldova: Tara poate intra in incapacitate de plata

Republica Moldova poate intra in incapacitate de plata daca nu va semna un acord de finantare cu Fondul Monetar International, a declarat luni seara premierul moldovean Chiril Gaburici, in cadrul unei emisiuni televizate, informeaza Radio Chisinau.

Premierul Chiril Gaburici a avut o discutie buna cu procurorii moldoveni despre diploma de studii

Premierul Republicii Moldova, Chiril Gaburici, a fost audiat joi, 11 iunie, de procurori in dosarul privind falsificarea diplomei de studii.

Altii au bun simt: premierul moldovean, suspectat de falsificarea actelor sale de studii, a demisionat

Premierul Republicii Moldova, Chiril Gaburici, care este suspectat de falsificarea actelor sale de studii, si-a anuntat vineri demisia, informeaza site-ul Unimedia. info.

PLDM: Regretam decizia lui Chiril Gaburici, dar e una fireasca

Presedintele Partidului Liberal Democrat din Moldova, Vlad Filat, regreta decizia lui Chiril Gaburici, de a demisiona din fruntea Guvernului Republicii Moldova, dar crede ca e una corecta. PLDM este formatiunea care l-a propus pentru aceasta functie.

Premierul Chiril Gaburici: Republica Moldova poate intra in incapacitate de plata

Premierul moldovean Chiril Gaburici a declarat luni ca Republica Moldova poate intra in incapacitate de plata daca nu va semna un acord de finantare cu Fondul Monetar International, informeaza Radio.

Premierul Chiril Gaburici a demisionat

ACTUALIZARE 11:22 Chiril Gaburici si-a dat demisia din functia de prim-ministru, anuntul fiind facut acum cateva minute in timpul unei conferinte de presa, scrie protv. md. * Chiril Gaburici a fost audiat in dosarul legat de diplomele sale de studii.

Chiril Gaburici anunta ca Republica Moldova poate intra in incapacitate de plata

Premierul moldovean, Chiril Gaburici, a declarat, luni seraa, ca Republica Moldova poate intra in incapacitate de plata daca nu va semna un acord de finantare cu Fondul Monetar International.

FOTO Premierul demisionar Chiril Gaburici si-a facut un selfie cu ministrii sai pe cladirea Guvernului de la Chisinau

Premierul moldovean Chiril Gaburici care si-a anuntat vineri demisia a facut un selfie cu membrii cabinetului sau pe cladirea guvernului din Chisinau.

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )