Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prim-ministrul Republicii Moldova, Chiril Gaburici, a demisionat, dupa ce a fost audiat de procurori referitor la falsificarea diplomei de studii

Adevărul Adevărul,
Prim-ministrul Republicii Moldova, Chiril Gaburici, a demisionat, dupa ce a fost audiat de procurori referitor la falsificarea diplomei de studii

Prim-ministrul Republicii Moldova si-a anuntat demisia. Anuntul a fost facut in cadrul unui briefing, dupa ce joi a fost audiat de Procuratura Generala in dosarul privind falsificarea diplomei de studii. continuă pe Adevărul

Premierul Republicii Moldova, Chiril Gaburici, si-a anuntat demisia dupa ce a fost acuzat ca si-a falsificat diploma de studii: Suntem egali in fata legii. Trebuie sa sprijinim o ancheta transparenta

Premierul Republicii Moldova, Chiril Gaburici, si-a anuntat, vineri, demisia dupa ce a fost acuzat ca si-a falsificat diploma de studii. Ieri am spus ca voi veni cu declaratii si iata-ma in fata.

Premierul Republicii Moldova, Chiril Gaburici, si-a dat demisia

Premierul Republicii Moldova, Chiril Gaburici, suspectat de falsificarea actelor sale de studii, si-a anuntat vineri demisia, informeaza Unimedia. info. Ieri am spus ca voi veni cu declaratii si iata-ma in.

Igor Dodon crede ca Dorin Chirtoaca va fi viitorul prim-ministru al Republicii Moldova

Igor Dodon a declarat ca demisia prim-ministrului Chiril Gaburici a fost inevitabila si ca urmatorul premier va fi desemnat edilul degrevat al capitalei, Dorin Chirtoaca.

Premierul Chiril Gaburici a avut o discutie buna cu procurorii moldoveni despre diploma de studii

Premierul Republicii Moldova, Chiril Gaburici, a fost audiat joi, 11 iunie, de procurori in dosarul privind falsificarea diplomei de studii.

Premierul Chiril Gaburici a demisionat

ACTUALIZARE 11:22 Chiril Gaburici si-a dat demisia din functia de prim-ministru, anuntul fiind facut acum cateva minute in timpul unei conferinte de presa, scrie protv. md. * Chiril Gaburici a fost audiat in dosarul legat de diplomele sale de studii.

Altii au bun simt: premierul moldovean, suspectat de falsificarea actelor sale de studii, a demisionat

Premierul Republicii Moldova, Chiril Gaburici, care este suspectat de falsificarea actelor sale de studii, si-a anuntat vineri demisia, informeaza site-ul Unimedia. info.

PLDM: Regretam decizia lui Chiril Gaburici, dar e una fireasca

Presedintele Partidului Liberal Democrat din Moldova, Vlad Filat, regreta decizia lui Chiril Gaburici, de a demisiona din fruntea Guvernului Republicii Moldova, dar crede ca e una corecta. PLDM este formatiunea care l-a propus pentru aceasta functie.

Premierul Republicii Moldova: Tara poate intra in incapacitate de plata

Republica Moldova poate intra in incapacitate de plata daca nu va semna un acord de finantare cu Fondul Monetar International, a declarat luni seara premierul moldovean Chiril Gaburici, in cadrul unei emisiuni televizate, informeaza Radio Chisinau.

Premierul Chiril Gaburici: Republica Moldova poate intra in incapacitate de plata

Premierul moldovean Chiril Gaburici a declarat luni ca Republica Moldova poate intra in incapacitate de plata daca nu va semna un acord de finantare cu Fondul Monetar International, informeaza Radio.

Chiril Gaburici anunta ca Republica Moldova poate intra in incapacitate de plata

Premierul moldovean, Chiril Gaburici, a declarat, luni seraa, ca Republica Moldova poate intra in incapacitate de plata daca nu va semna un acord de finantare cu Fondul Monetar International.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )