Libnet.ro
UNICEF

20:30

Premierul Thailandei, destituit de catre Curtea Constitutionala pentru abuz de putere

B1 B1,
Premierul Thailandei, destituit de catre Curtea Constitutionala pentru abuz de putere

Sefa executivului thailandez, Yingluck Shinawatra, a fost destituita din functie de catre Curtea Constitutionala, care a gasit-o vinovata de abuz de putere, o decizie care intensifica si mai mult criza din. continuă pe B1

Victor Ponta: In sesizarea catre Curtea Constitutionala privind implicarea presedintelui in campania electorala va fi inclus si un citat din Emil Boc

Premierul Victor Ponta a afirmat la inceputul sedintei de Guvern ca in sesizarea care va fi transmisa Curtii Constitutionale referitoare la implicarea presedintelui Traian Basescu in campania electorala va fi inclusa si o declaratie a lui Emil Boc din 2004. Acesta spunea in 2004, potrivit premierului, ca implicarea sefului statului in campanie este profund neconstitutionala.

Thailanda: Premierul Shinawatra, destituita pentru abuz de putere

Premierul thailandez Yingluck Shinawatra a fost destituita din functie miercuri de catre Curtea Constitutionala, care a gasit-o vinovata de abuz de putere, o decizie care intensifica si mai mult criza din aceasta tara, relateaza AFP, conform Mediafax.

Victor Ponta a trimis la Curtea Constitutionala sesizarea privind implicarea presedintelui in campania electorala

Premierul Victor Ponta a trimis catre Curtea Constitutionala a Romaniei sesizarea privind implicarea presedintelui Traian Basescu in campania electorala, informeaza Guvernul. Ponta anuntase inca de la inceputul sedintei de Guvern ca va trimite marti aceasta sesizare. Vezi documentul atasat.

Adina Anghelescu: Nu stiu ce va zice Curtea Constitutionala, dar cu siguranta este obligata sa se pronunte

Jurnalista Adina Anghelescu a comentat, in cadrul emisiunii La Ordinea Zilei, sesizarea lui Victor Ponta catre Curtea Constitutionala in legatura cu implicarea presedintelui Traian Basescu in campania.

Curtea Constitutionala: Obligativitatea participarii la sedinte de informare privind medierea este neconstitutionala

Obligativitatea participarii la sedinte de informare privind avantajele medierii - inclusiv dupa declansarea unui proces in fata instantelor, pentru a fi solutionate astfel conflictele - este neconstitutionala, a decis, miercuri, Curtea Constitutionala. Decizia de miercuri este definitiva si general obligatorie.

Curtea Constitutionala: In aplicarea legii penale mai favorabile, nu se pot combina prevederi din legi succesive

Curtea Constitutionala CCR) a Romaniei a decis marti, cu unanimitate de voturi, ca in aplicarea legii penale mai favorabile nu se pot combina prevederi din noul si vechiul Cod penal, informeaza Agerpres.

Premierul Thailandei este FORTAT sa demisioneze

Un tribunal thailandez a gasit-o vinovata pe Yingluck Shinawatra, premierul din fruntea Cabinetului de la Bangkok, pentru incalcarea Constitutiei. Sentinta a fost data in aceasta dimineata si a fost.

Guvernul va sesiza CCR in legatura cu implicarea directa a presedintelui Romaniei in campania electorala pentru europarlamentare

Guvernul va sesiza Curtea Constitutionala in legatura cu implicarea directa a presedintelui Romaniei in campania electorala pentru europarlamentare si in campania pentru alegerile partiale pentru Parlamentul Romaniei, a anuntat, luni seara, premierul Victor Ponta. Intrebat de jurnalisti daca ia in calcul si o eventuala noua suspendare a lui Traian Basescu, Victor Ponta a evitat un raspuns, spunand doar ca asteapta o decizie a Curtii Constitutionale pe aceasta tema.

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )