Libnet.ro
UNICEF

01:05

Premierul Tudose a numit un nou director general la Serviciul secret al MAI

Antena3 Antena3,
Premierul Tudose a numit un nou director general la Serviciul secret al MAI

Colonelul Mihai-Cristian Marculescu a fost numit in functia de director general al Directiei Generale de Protectie Interna din subordinea Ministerului Afacerilor Interne MAI), printr-o decizie a premierului. continuă pe Antena3

Firea taie si spanzura si in sport: a numit noul director general la CSM Bucuresti. Clubul sa devina o forta mondiala!

Primarul Capitalei a anuntat, in februarie 2017, aducerea Cristinei Neagu la clubul de handbal, de curand l-a dat afara pe directorul general de la CSM si tocmai a dezvaluit cine va ocupa de acum incolo postul ramas vacant.

Premierul Tudose a semnat numirea colonelului Mihai Cristian Marculescu in functia de director general al DGPI

Prim-ministrul Mihai Tudose a semnat, marti, decizia privind numirea colonelului Mihai-Cristian Marculescu in functia de director general al Directiei Generale de Protectie Interna din subordinea MAI.

Firea a mutat:Szabo e noul director general al clubului CSM Bucuresti

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a numit-o pe Gabriela Szabo in functia de director general al Clubul Sportiv Municipal Bucuresti, pe o perioada de maxim un an, dupa ce la inceputul lunii iunie l-a demis pe Alin Petrache din aceasta functie pentru cheltuieli iresponsabile.

Gabriela Szabo a fost numita in functia de director general al CSM Bucuresti

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a numit-o pe Gabriela Szabo in functia de director general al Clubul Sportiv Municipal Bucuresti, pe o perioada de maxim un an, dupa ce la inceputul lunii iunie l-a demis pe Alin Petrache din aceasta functie pentru cheltuieli iresponsabile, transmit surse din presa.

Oamenii de stiinta demasca impostura academica a premierul Tudose. Inamicul cercetatorilor, promovat ministru

Oamenii de stiinta, demasca imposture academica a premierul Tudose. Inamicul cercetatorilor, promovat ministru .

Bob De Man, noul Director General al Raiffeisen Leasing Romania

Bob De Man este, incepand de astazi, noul Director General al Raiffeisen Leasing Romania, acesta inlocuindu-l pe Felix Daniliuc, potrivit unui comunicat de presa trimis Redactiei.

Gabriela Szabo, noul director general al CSM Bucuresti

Gabriela Szabo a fost numita, vineri, in functia de director general al Clubul Sportiv Municipal Bucuresti, pe o perioada de maxim un an, dupa ce la inceputul lunii iunie Alin Petrache a fost demis din aceasta functie pentru cheltuieli iresponsabile.

Gabi Szabo este noul director general al CSM Bucuresti

Gabriela Szabo a fost numita vineri in functia de director general al CSM Bucuresti, se arata intr-un comunicat al Primariei Municipiului Bucuresti PMB), remis duminica Agerpres.

Gabriela Szabo, noul director general al CSM Bucuresti

Gabriela Szabo a fost numita vineri in functia de director general al CSM Bucuresti, se arata intr-un comunicat al Primariei Municipiului Bucuresti PMB). incepand cu aceasta.

EXCLUSIVITATE. Premierul Mihai Tudose, numit ilegal conferentiar la SRI |DEZVALUIRE ROMANIA LIBERA

Serviciul Roman de Informatii a investit timp de sase ani in Mihai Tudose pentru ca acesta sa predea la academia spionilor. Cu toate acestea, actualul premier nu a dat o ora pe la catedra, desi avea o norma de opt ore pe saptamana. Totusi, Tudose este in continuare confe-rentiar universitar si tine ocupat un loc care ar putea sa-i revina unui universitar cu studii serioase.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )