Libnet.ro
UNICEF

10:00

Premierul turc Erdogan cere un sprijin mai mare din partea Germaniei in procesul de aderare al Turciei la UE

B1 B1,
Premierul turc Erdogan cere un sprijin mai mare din partea Germaniei in procesul de aderare al Turciei la UE

Premierul turc, Recep Tayyip Erdogan, a cerut, marti, la Berlin, un sprijin mai consistent din partea Germaniei in procesul de aderare al Turciei la Uniunea Europeana, relateaza AFP. Asteptam de la Germania sa. continuă pe B1

Erdogan cere un sprijin mai mare din partea Berlinului in procesul de aderare la UE

Premierul turc, Recep Tayyp Erdogan, a pledat, astazi, la Berlin pentru un sprijin mai consistent al Germaniei in procesul de aderare a Turciei la Uniunea Europeana, transmite AFP.

Premierul Erdogan cere Germaniei o mai mare sustinere pentru aderarea Turciei la UE

Premierul turc, Recep Tayyp Erdogan, a cerut, marti la Berlin, un sprijin mai consistent al Germaniei in procesul de aderare a Turciei la Uniunea Europeana, indormeaza AFP, citata de Agerpres. Asteptam de la.

Presedintele bulgar cere deschiderea completa a arhivelor comuniste: Absenta unei analize profunde a totalitarismului, cea mai mare slabiciune a tranzitiei

Presedintele bulgar Rosen Plevneliev a cerut, sambata, deschiderea completa a arhivelor serviciilor secrete comuniste, dupa aproape 25 de ani de la inlaturarea de la putere a regimului, care a avut loc la 10 noiembrie 1989. Plevneliev, un conservator, a afirmat ca absenta unei analize aprofundate a totalitarismului reprezinta drept cea mai mare slabiciune a tranzitiei postcomuniste.

Marius Mitu, in fata justitiei, la zece ani de la cel mai mare scandal din fotbalul beglian.

Cariera lui Marius Mitu in Belgia a fost intrerupta iremediabil de implicarea sa in cel mai mare scandal de coruptie care a lovit fotbalul belgian la mijlocul deceniului trecut si, la aproape zece ani de atunci, el este chemat sa dea socoteala in fata justitiei din tara unde putea ajunge un star, potrivit Mediafax. Marius Mitu a fost achizitionat de Anderlecht la inceputul sezonului 2005/2006, de la Lierse, dupa numeroase evolutii apreciate in campionatul belgian. Folosit foarte putin la .

Salariile conducerii ASF: Cel mai mare venit lunar net este al presedintelui ASF - 14.000 de euro. Veniturile prim-vicepresedintelui si ale vicepresedintilor - 12.000 de euro

Nivelul salarizarii membrilor Consiliului ASF este mult sub cel al conducerii fostelor comisii de supraveghere CSA, CNVM si CSSPP), a comunicat luni Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF), care subliniaza ca nu este o institutie bugetara, ci una care se finanteaza in principal din cote, tarife si taxe aplicate entitatilor autorizate, reglementate si supravegheate. Cel mai mare venit lunar net din cadrul ASF este al Presedintelui ASF - echivalentul in lei a 14. 000 de euro, iar veniturile lunare nete ale prim-vicepresedintelui ASF si vicepresedintilor ASF sunt echivalentul in lei a 12. 000 de euro, precizeaza autoritatea.

La Timisoara se produce o macara mai mare decat Catedrala Mitropolitana

Grupul de firme Prompt din Timisoara, specializat in utilaje de ridicat de mari dimensiuni si al constructiilor metalice si industriale realizeaza si urmeaza sa puna in functiune cea mai mare si eficienta macara din Romania, destinata santierelor de constructii navale. Utilajul este mai inalt decat Catedrala Mitropolitana din Timisoara, cea mai inalta biserica din Romania.

FOTO La Timisoara se produce o macara mai mare decat Catedrala Mitropolitana

Grupul de firme Prompt din Timisoara, specializat in utilaje de ridicat de mari dimensiuni si al constructiilor metalice si industriale realizeaza si urmeaza sa puna in functiune cea mai mare si eficienta macara din Romania, destinata santierelor de constructii navale. Utilajul este mai inalt decat Catedrala Mitropolitana din Timisoara, cea mai inalta biserica din Romania.

Gigi Becali ar putea scapa mai repede din inchisoare

Gigi Becali ar putea scapa mai repede din inchisoare. Avocatul sau va face o contestatie la executare, pentru ca lui Becali sa-i fie redusa pedeapsa cu 6 luni. Este vorba exact despre sporul primit odata cu.

Predicatorul musulman Gulen a depus plangere pentru defaimare impotriva premierului turc Erdogan

Predicatorul musulman Fethullah Gulen a depus plangere pentru defaimare impotriva premierului turc Recep Tayyip Erdogan, care il acuza ca se afla la originea unui complot vizand destabilizarea Guvernului, scrie in editia de marti cotidianul Zaman, apropiat predicatorului, relateaza AFP.

Totul despre cel mai mare deponeu al Hunedoarei. Investitia de 70 de milioane de euro va demara la Barcea Mare

Un proiect estimat la 70 de milioane de euro va demara in acest an in judetul Hunedoara, pe fonduri europene. Comisia Europeana a aprobat finantarea proiectului de realizare a sistemului de management al deseurilor din Hunedoara, care va include construirea unui deponeu ecologic si al unor statii de sortare si de transfer al deseurilor.

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )