Libnet.ro
UNICEF

01:05

Premierul Victor Ponta a discutat cu Lakshmi Mittal despre viitorul industriei otelului in Romania

Adevărul Adevărul,
Premierul Victor Ponta a discutat cu Lakshmi Mittal despre viitorul industriei otelului in Romania

Premierul Victor Ponta l-a invitat pe Lakshmi Mittal la Palatul Victoria la un dialog, asta dupa ce patronul Arcelor Mittal Galati s-a aratat extrem de preocupat de pozitia pe care Romania o va avea la urmatorul Consiliu European al energiei. continuă pe Adevărul

Premierul Victor Ponta si-a cerut scuze prahovenilor pentru incidentele in care au fost implicati bolnavii cu handicap

Premierul Victor Ponta a cerut lamuriri in sedinta de Guvern de miercuri in legatura cu incidentele relatate de presa, in care mai multe persoane cu handicap au fost umilite la sediul Directiei Judetene de Asistenta Sociala Prahova. Ponta si-a cerut scuze prahovenilor pentru felul in care se deruleaza activitatea institutiei.

Premierul Victor Ponta va participa la ceremonia de instalare a noilor sefi de la Parchete

Ceremonia de instalare a noilor sefi de la Parchete va avea loc joi, la ora 10. 00, la Parchetul General. La ceremonie va participa si premierul Victor Ponta, infomreaza Mediafax. Presedintele Basescu a anuntat ca.

Traian Basescu: Premierul Victor Ponta va fi mandatat sa participe la Consiliul European din 22 mai

Presedintele Traian Basescu a anuntat, miercuri, intr-o declaratie de presa, ca premierul Victor Ponta va fi cel care va reprezenta Romania la ConsiliulEuropean din 22 mai, urmand ca seful statului sa.

Miliardarul indian Lakshmi Mittal le-a cerut presedintelui si premierului preturi mai mici pentru energie la combinatul Arcelor Mittal din Galati

Presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta au discutat vineri cu presedintele companiei ArcelorMittal, miliardarul indian Lakshmi Mittal, despre posibilitatea scaderii costurilor pentru energia utilizata de combinatul din Galati. Care sint probleme reclamate de combinatului Arcelor Mittal in Romania? Pozitionarile publice arata ca nemultumirile sint legate de pretul energiei - in contextul mai larg al discutiilor despre competitivitatea Europei in competitia globala. Conducerea ArcellorMittal fostul Sidex Galati) a amenintat la inceputul anului ca ar putea inchide combinatul galatean. Reamintim ca Lakshmi Mittal face o vizita in Romania, unde s-a intilnit cu presedintele Basescu si premierul Ponta. ArcelorMittal are 7. 500 de angajati in Romania.

Victor Ponta: Marii consumatori de energie, printre care si ArcelorMittal, avertizeaza Europa ca, daca nu reduce preturile la energie, nu mai sunt competitivi si se muta in China sau in Africa

Premierul Victor Ponta se intalneste vineri cu cu patronul ArcelorMittal, Lakshmi Mittal, in centrul discutiilor fiind pretul la energia electrica si certificatele verzi, precum si pozitia Romaniei la Consiliul European din iunie, unde se vor discuta problemele din sectorul energetic.

Victor Ponta, despre protestul de la Posta Romana: Sa nu duci pensiile, inacceptabil. Daca le platim prin card, jumatate dintre postasi pleaca acasa

Premierul Victor Ponta a calificat ca inadmisibila si inacceptabila posibilitatea ca pensionarii sa nu isi primeasca pensiile din cauza protestelor postasilor si a avertizat ca exista si posibilitatea platii pensiilor pe card, dar in acest caz jumatate din angajatii Postei Romane vor fi concediati.

Pariul lui Victor Ponta: Daca nu e gata pana in 2016 nu mai candidez.

Premierul Victor Ponta a reiterat, luni seara, promisiunea potrivit careia nu va mai candida la nicio functie daca tronsonul de autostrada dintre Comarnic si Brasov nu va fi terminat pana in anul 2016. In acest context, Ponta a facut pariu ca lucrarile vor fi gata pana la anul. Normal ca mi-o mentin si intrebati-l pe Dan Sova de cate ori pe zi discut cu el despre aceasta autostrada, aducandu-i aminte ca mi-am asumat o mare responsabilitate . ) Eu vreau sa va spun un lucru: cred ca miza nu .

Surse: Victor Ponta nu va participa la intalnirea cu Crin Antonescu, privind tensiunile din USL

Premierul Victor Ponta nu va participa la intalnirea pe care o avea programata cu liderul PNL, Crin Antonescu, in cadrul careia cei doi trebuiau sa discute despre tensiunile din USL provocate de senatorul Sorin.

Victor Ponta: Aplicarea Legii retrocedarilor va fi mai dificila decat adoptarea. Diavolul se va ascunde in detaliile de la aplicare daca nu suntem atenti

Premierul Victor Ponta considera ca aplicarea legii retrocedarilor va fi mai dificila decat aprobarea ei. Aplicarea va fi mai dificila decat adoptarea legii si diavolul se va ascunde in detaliile de la aplicare daca nu suntem atenti. Cred ca e un lucru extrem de important pe care l-am facut. Insa implementarea va fi cel putin la fel de importanta, a declarat Ponta, miercuri, la inceputul sedintei de Guvern. In aceste conditii, premierul a cerut ministrului Justitiei si reprezentantilor Autoritatii Nationale pentru Restituirea Proprietatilor sa analizeze observatiile primite dupa adoptarea Legii retrocedarilor.

VIDEO Victor Ponta: Problema nu e Rosca Stanescu, ci daca PNL este solidar. Astept de la Crin Antonescu sa ia lucrurile mai in serios; vor veni momente dificile, guvernarea e mai grea decat opozitia si vreau sa stiu daca ne putem baza sau nu

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat vineri seara, la Romania TV, ca situatia din coalitia de guvernare este serioasa si ca intalnirea avuta de liderii USL la Palatul Victoria a fost una utila, in urma careia liberalii ar fi trebuit sa inteleaga supararea PSD si anume lipsa de solidaritate. Astfel, Ponta a spus ca asteapta de la partenerul sau de coalitie, liderul liberal Crin Antonescu, sa ia lucrurile mai in serios si sa dea un semnal ca PNL este solidar cu PSD.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )