Libnet.ro
UNICEF

13:00

Premierul Victor Ponta a inceput vizita oficiala in Georgia

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Premierul Victor Ponta a inceput vizita oficiala in Georgia

Premierul Victor Ponta a ajuns in Georgia, in vizita oficiala, din delegatia sa facand parte ministrii de Externe, Economiei si Sportului, dar si membri ai Federatiei Romane de Rugby, jucatori din generatia anilor 80, care vor asista, sambata, la meciul de rugby Georgia-Romania, de la Tbilisi. continuă pe Ziarul Bursa

Cum comenteaza premierul Victor Ponta atacul liderului Jobbik, Vona Gabor

Premierul Victor Ponta a declarat pentru Antena 3 ca forte extremiste care nu-si gasesc locul in Ungaria isi fac, de fapt, campanie pe teritoriul Romaniei. Primul ministru a precizat ca vineri vor fi.

Premierul Victor Ponta, la asumarea raspunderii pe noul program: Este o sansa de a prezenta din nou publicului obiectivele pe care le are Guvernul pana in 2016

Premierul Victor Ponta si-a asumat raspunderea pe noul program politic al Guvernului, marti, in fata plenului reunit al Parlamentului, reiterand obiectivele pe care le are Guvernul Ponta 3. Va multumesc.

Premierul Ponta va efectua o vizita oficiala in Georgia, urmand sa treaca si pe la Chisinau

Premierul Victor Ponta va efectua o vizita oficiala in Georgia in perioada 14-15 martie, urmand sa treaca intai si pe la Chisinau. in Georgia, Ponta va fi primit de presedinte, de premier si de presedinte.

Ponta va efectua o vizita oficiala in Georgia.

Premierul Victor Ponta se va afla, in perioada 14-15 martie, in vizita oficiala in Georgia, dupa ce in prealabil va merge insa la Chisinau, unde va avea o intrevedere cu omologul sau moldovean, Iurie Leanca, informeaza Guvernul. Potrivit Executivului, deplasarea programata constituie prima vizita oficiala la nivel de prim-ministru al Romaniei in Georgia. In Georgia, Ponta va fi primit de presedinte, de premier si de presedintele Parlamentului. Conform sursei citate, vizita constituie si un .

UPDATE Victor Ponta: Am discutat cu presedintele Basescu despre activistii extremisti maghiari si despre situatia din energie

Premierul Victor Ponta a declarat joi, la Antena 3, ca in cadrul intalnirii de la Cotroceni cu seful statului si cu vicepremierul Gabriel Oprea s-a discutat despre activitatile extremistilor maghiari pe teritoriul Romaniei si despre situatia preturilor din energie.

Victor Ponta va face o vizita oficiala in Republica Moldova si in Georgia

Primul-ministru al Romaniei Victor Ponta va efectua, in perioada 14-15 martie 2014, o vizita oficiala in Georgia si in Republica Moldova, sustine un comunicat publicat pe pagina oficiala a Guvernului Romaniei.

Premierul Victor Ponta revine astazi in fata Parlamentului

Guvernul urmeaza sa isi angajeze raspunderea, marti, asupra programului inaintat Parlamentului, sedinta Camerelor reunite fiind programata sa inceapa la ora 14.

Victor Ponta: Criza din Ucraina nu va fi, probabil, ultima. Este important ca Georgia sa fie in NATO si UE

Criza din Ucraina nu va fi, probabil, ultima, ci vor aparea si alte conflicte, fiind astfel foarte important ca Georgia sa se inscrie intr-un sistem de siguranta si valori cum sunt NATO si Uniunea Europeana, a afirmat premierul Victor Ponta, aflat,.

Razboiul certificatelor verzi: Asociatia Industriei Fotovoltaice il acuza pe Victor Ponta ca face declaratii care nu corespund realitatii

Asociatia Industriei Fotovoltaice din Romania considera ca premierul Victor Ponta se afla intr-o grava eroare, iar declaratiile acestuia nu corespund realitatii in privinta intentiei Guvernului de a reduce numarul de certificate verzi. In acest moment, Guvernul si Presedintia se afla intr-un razboi legat de certificatele verzi acordate producatorilor de energie regenerabila. La presiunile marilor consumatori de energie electrica, Victor Ponta vrea reducerea numarului de certificate verzi, in timp ce presedintele Traian Basescu afirma ca legea initiata de Guvern incalca un articol din Tratatul privind functionarea Uniunii Europene. La randul lor, producatorii de energie regenerabila spun ca certificatele verzi nu stau la baza scumpirii energiei, mai ales ca preturile au scazut foarte mult pe piata libera.

Victor Ponta l-a numit pe Peter Tamas Nagy in functia de secretar de stat in Ministerul Agriculturii

Premierul Victor Ponta l-a numit, joi, pe Peter Tamas Nagy UDMR), in functia de secretar de stat in Ministerul Agriculturii, potrivit Mediafax. Totodata, seful sectiei Anestezie si Terapie Intensiva de la.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )