Libnet.ro
UNICEF

06:00

Premierul Victor Ponta, invitat la Antena 3, de la ora 20.30

Adevărul Adevărul,
Premierul Victor Ponta, invitat la Antena 3, de la ora 20.30

Premierul Victor Ponta va discuta, in cadrul emisiunii Subiectiv, despre acciza de sapte eurocenti la carburant care va intra in vigoare de maine, despre numirea unei noi conduceri la TVR si ASF si despre sansele ca USL sa se refaca. continuă pe Adevărul

Ponta: Nu vreau ca Romania sa mai aiba un presedinte de asemenea joasa factura. Vreau sa se adreseze cu dumneavoastra

Premierul Victor Ponta va discuta, in cadrul emisiunii Subiectiv, despre acciza de sapte eurocenti la carburant care va intra in vigoare de maine, despre numirea unei noi conduceri la TVR si ASF si despre sansele ca USL sa se refaca.

Ponta, despre declaratiile de autonomie ale UDMR: Erau declaratii mai mult de campanie. Nu trebuie sa-i radicalizam

Premierul Victor Ponta a vorbit, in cadrul emisiunii Subiectiv, despre acciza de sapte eurocenti la carburant, despre sansele ca USL sa se refaca, despre declaratiile partenerilor de guvernare privind autonomia pentru comunitatea maghiara si despre refuzul invitatiei lansate de presedintele Traian Basescu la ceremonia inchinata celor zece ani de NATO.

Ponta, despre declaratiile de autonomie ale UDMR: Erau mai mult de campanie. Nu trebuie sa-i radicalizam

Premierul Victor Ponta a vorbit, in cadrul emisiunii Subiectiv, despre acciza de sapte eurocenti la carburant, despre sansele ca USL sa se refaca, despre declaratiile partenerilor de guvernare privind autonomia pentru comunitatea maghiara si despre refuzul invitatiei lansate de presedintele Traian Basescu la ceremonia inchinata celor zece ani de NATO.

Victor Ponta, la Antena 3: Banii din acciza la carburanti merg in infrastructura

Premierul Victor Ponta a declarat luni seara, la emisiunea Subiectiv difuzata de Antena 3, ca banii incasati din cresterea accizei la carburanti vor fi alocati pentru sustinerea proiectelor de infrastructura, fara ca acestia sa fie insa suficienti. Premierul a sustinut de asemenea ca presedintele Traian Basescu ii mintea pe oameni cand spunea ca nu exista niciun document care sa prevada cresterea acestei accize. Ba da, este bugetul, dl Basescu a aprobat legea bugetului de stat, votata de Parlament, care include aceasta acciza, a spus Ponta.

Subiectiv: Premierul Victor Ponta, despre necesitatea introducerii accizei la carburanti

Sa nu credeti cumva ca sunt masochist sau nebun ca, inainte de alegeri, sa introduc noi taxe daca nu ar fi fost necesar, a declarat premierul Victor Ponta, in editia de luni seara a emisiunii Subiectiv, de la.

Ponta: USL nu se va reface daca domnul Antonescu va ramane presedintele PNL

Premierul Victor Ponta este invitat in aceasta seara, incepand cu ora 20. 00, la emisiunea Newsline, de la Romania TV. Premierul va vorbi, printre altele, despre candidatul PSD la prezidentiale, dar si despre situatia lui Gigi Becali.

Ponta: Banca Mondiala va da Romaniei un miliard de euro anual

Premierul Victor Ponta sustine o declaratie de presa, incepand cu ora 17. in prealabil, presedintele Traian Basescu i-a cerut public sa renunte la introducerea accizei de sapte eurocenti la carburant.

Victor Ponta: USL nu se va reface daca domnul Antonescu va ramane presedintele PNL

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica seara, la RTV, ca spera in refacere USL, dar ca acest lucru nu se va intampla atata timp cat Crin Antonescu va fi in fruntea PNL. Premierul a mai spus ca va propune in sedinta de Guvern ca si ziua de 2 mai sa fie nelucratoare.

Victor Ponta: Banca Mondiala va aproba noua strategie de parteneriat cu Romania, pe 4 ani, care presupune acordarea unei linii de creditare de 1 miliard de euro anual

Premierul Victor Ponta a anuntat luni, intr-o conferinta de presa la Guvern, ca a avut o intalnire cu vicepresedintele Bancii Mondiale si ca, in rezultatelor obtinute de Romania, in boardul din 27 mai al BM se va aproba noua strategie de parteneriat cu tara noastra, pe patru ani, care presupune acordarea unei linii de creditare de un miliard de euro anual. Deci 4 miliarde in total, care vor fi folosite, in baza acestei strategii de parteneriat, pe 3 domenii: sanatate, educatie si incluziune sociale, dar si in proiectele pe energie, a precizat seful Guvernului. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT declaratiile premierului.

Ponta, despre acciza la carburant care intra in vigoare maine: Cautam co-finantare pentru autostrazi

Premierul Victor Ponta a reiterat faptul ca banii incasati pe acciza de saprte eurocenti vor fi sursa de finantare pentru constructia de autostrazi. in prealabil, presedintele Traian Basescu i-a cerut public sa renunte la introducerea accizei de sapte eurocenti la carburant.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )