Libnet.ro
UNICEF

12:00

Premierul Victor Ponta a participat la deschiderea anului scolar la Colegiul Tudor Vladimirescu: Trebuie sa avem un sistem care sa asigure siguranta in scoli

Adevărul Adevărul,
Premierul Victor Ponta a participat la deschiderea anului scolar la Colegiul Tudor Vladimirescu: Trebuie sa avem un sistem care sa asigure siguranta in scoli

Primul ministru Victor Ponta s-a aratat preocupat de siguranta elevilor in unitatile de invatamant, cat si pe traseul catre acestea. continuă pe Adevărul

Unde va fi prezent premierul Victor Ponta la deschiderea anului scolar

Primul ministru Victor Ponta va fi prezent maine, la festivitatea de deschidere a anului scolar, la Colegiul National Tudor Vladimirescu din Targu Jiu.

Ponta participa la deschiderea anului scolar la un colegiu din Targu-Jiu.

Primul-ministru Victor Ponta participa la deschiderea anului scolar la Colegiul National Tudor Vladimirescu din Targu-Jiu. Numarul elevilor care incep anul scolar 2013 - 2014 in Capitala a crescut cu aproape 5. 000, ajungand la 241. 930, acestia fiind inscrisi in peste 400 de unitati de invatamant de stat. In anul scolar 2013 - 2014 vor functiona 425 de unitati de invatamant, dintre care 406 in invatamantul de masa si 19 in invatamantul special.

Premierul Victor Ponta: Remus Borza va pleca de la Hidroelectrica

Premierul Victor Ponta a spus, luni, in contextul in care un preot din Gorj i-a cerut sa-l ajute sa devina director la Hidroelectrica, ca Remus Borza, presedintele Consiliului de Supraveghere al comnpaniei, va pleca.

Premierul Victor Ponta a ajuns la Rosia Montana

Premierul Victor Ponta a ajuns la Rosia Montana. Stire in curs de actualizare.

Premierul Victor Ponta va efectua o vizita in SUA - Gandul.info, surse

Premierul Victor Ponta va efectua, la sfarsitul lunii octombrie, o vizita oficiala in Statele Unite ale Americii, scrie cotidianul online Gandul. info, care citeaza surse guvernamentale.

VIDEO Premierul Victor Ponta va efectua o vizita in SUA - Gandul.info, surse

Premierul Victor Ponta va efectua, la sfarsitul lunii octombrie, o vizita oficiala in Statele Unite ale Americii, scrie cotidianul online Gandul. info, care citeaza surse guvernamentale.

Premierul Victor Ponta va ajunge astazi in judetul Galati

Premierul Victor Ponta va merge, vineri, in judetul Galati, unde mai multe comune au fost afectate de inundatii, noua persoane pierzandu-si viata, sustin surse guvernamentale.

Premierul Victor Ponta va merge in judetul Galati.

Premierul Victor Ponta va merge, vineri, in judetul Galati, unde mai multe comune au fost afectate de inundatii, noua persoane pierzandu-si viata, sustin surse guvernamentale pentru Mediafax. Premierul va ajunge in jurul orei 14. 30, la Prefectura Galati. Noua persoane si-au pierdut viata dupa ce au fost luate de viituri, in noapea de miercuri spre joi, in judetul Galati, in timp ce peste 700 de case din 17 localitati din judet au fost inundate, iar 519 persoane au fost evacuate din calea .

SONDAJ Guvernatorul Mugur Isarescu conduce topul increderii populatiei in persoane publice, urmat de premierul Victor Ponta si de Klaus Iohannis

Mugur Isarescu, guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR), este persoana publica in care populatia are cea mai mare incredere, de 49% pe o scara de pana la 100%, fiind urmat de premierul Victor Ponta, cu un scor de 41%, arata rezultatele unui sondaj de opinie Sociopol, realizat la solicitarea portalului www. b365. ro.

Victor Ponta: Vreau ca de anul acesta sa avem in scoli un sistem cat mai eficient de protectie a elevilor

Prim-ministrul Victor Ponta a anuntat ca anul acesta in mod special am incercat si incercam . ) sa gasim solutii la ceva care a aparut ceva mai nou in societatea noastra: si anume siguranta elevilor, siguranta profesorilor. Prezent la ceremonia de deschidere a anului scolar la Colegiul National Tudor Vladimirescu din Targu-Jiu, premierul a declarat ca impreuna cu Politia, Jandameria, Politia locala, am incercat in acest an si vreau sa avem din ce in ce mai eficient in perioada urmatoare un sistem de protectie, un sistem care sa asigure siguranta in scoli, noteaza Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )