Libnet.ro
UNICEF

01:05

Premierul Victor Ponta si-a delegat atributiile de coordonare a Guvernului in perioada 9-13 aprilie: Gabriel Oprea ii va lua locul

B1 B1,
Premierul Victor Ponta si-a delegat atributiile de coordonare a Guvernului in perioada 9-13 aprilie: Gabriel Oprea ii va lua locul

Premierul Victor Ponta si-a delegat prin decizie publicata in Monitorul Oficial, atributiile de coordonare a Guvernului catre vicepremierul Gabriel Oprea, pentru perioada 9-13 aprilie 2015, in care se va afla in. continuă pe B1

Premierul Victor Ponta, despre reducerea TVA: De la 1 iunie, toate produsele agroalimentare vor beneficia de cota de 9%. De la 1 ianuarie 2016, intentionam sa scadem TVA general la 20% (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat marti, in sedinta de Guvern, ca va aproba ordonanta de urgenta prin care absolut toate produsele agroalimentare vor beneficia de cota de 9%, informeaza B1 TV. Masura devine.

Procurorul sef al DNA Laura Codruta Kovesi: Premierul Victor Ponta nu este cercetat in niciun dosar

Victor Ponta nu are calitatea de suspect sau inculpat in niciun dosar. Dezvaluirile au fost facute de procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi care a negat implicarea premierului in dosarele ASF sau in cel al .

Premierul Victor Ponta pune piatra de temelie la cartierul chinezesc

Victor Ponta va sosi astazi la Craiova pentru a pune piatra de temelie la cartierul chinezesc. Pe strada Caracal din Craiova vor fi construit peste 1. 800 de locuinte.

UPDATE Victor Ponta, atac dur la Catalin Predoiu si PNL pe tema reducerii TVA: Avem obligatia sa nu-i lasam sa distruga din nou tara cu prostia si hotia care ii caracterizeaza. Predoiu: Nu intru cu Ponta ntr-un joc derizoriu al insultelor

Premierul Victor Ponta a lansat azi-noapte, intr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook in jurul orei doua dimineata un atac vehement la adresa PNL si a prim-vicepresedintelui liberal Catalin Predoiu, in care il acuza ca se impotriveste reducerii TVA pentru ca este consecvent cu modul de gandire al pedelistilor, el fiind ministru in Guvernul Boc care in 2010 a crescut TVA de la 19% la 24%, distrugand economia romaneasca. Catalin Predoiu a replicat ca nu va intra intr-un 'joc derizoriu al insultelor' cu premierul Victor Ponta pe tema reducerii TVA si va continua la un mod serios criticile la adresa Guvernului, reluand, totodata, si provocarea lansata prim-ministrului de a participa la o dezbatere pe tema situatiei economice si a justitiei din Romania.

Victor Ponta, atac lapremierul-fantoma, Catalin Predoiu: Avem obligatia sa nu-i lasam sa distruga din nou tara cu prostia si hotia care ii caracterizeaza

Premierul Victor Ponta critica pozitia lui Catalin si a PNL pe tema reducerii TVA, acuzandu-l pe acesta ca a distrus economia din Romania in perioada in care a fost ministru in guvernul Boc, intr-un mesaj.

Victor Ponta, prezent la inaugurarea unui cartier de locuinte in Craiova cu ajutorul chinezilor: Nu am putut sa o refuzam pe Olguta (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a fost prezent, marti, la inaugurarea proiectului privind constructia unui cartier de locuinte in Craiova, proiect realizat in parteneriat cu oficiali din China. Premierul a declarat ca nu a.

Victor Ponta: incasarile la bugetul de stat, peste asteptari

Veniturile la bugetul de stat au fost cu trei - trei miliarde si jumatate lei mai mari fata de nivelul programat in primul trimestru al acestui an, a declarat luni premierul Victor Ponta. Avem o colectare mult.

Victor Ponta: 400.000 de tineri romani vor putea accesa 470 de milioane de euro

Premierul Victor Ponta a explicat, la lansarea programului Garantii pentru tineri, ca autoritatile europene pun la bataie 470 de milioane de euro pentru 400. 000 de tineri romani care vor sa.

Victor Ponta: De la 1 iunie reducem TVA la 9% pentru toate produsele agroalimentare

Premierul Victor Ponta a anuntat, marti, in sedinta de Guvern, ca incepand cu data de 1 iunie va fi redusa TVA la 9% pentru toate produsele agroalimentare dar si toate bauturile nealcoolice. Vreau.

Victor Ponta: Basescu trebuie sa plateasca politic si penal

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca fostul presedinte Traian Basescu trebuie sa plateasca pentru toate relele pe care le-a facut si considera ca trebuie sa plateasca politic si penal. El a subliniat.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )