Libnet.ro
UNICEF

21:30

Premierul Victor Ponta: Traian Basescu nu are legitimitatea de a mai propune un sef la SIE

Hotnews Hotnews,
 Premierul Victor Ponta: Traian Basescu nu are legitimitatea de a mai propune un sef la SIE

Premierul Victor Ponta a declarat, marti dimineata, ca presedintele Traian Basescu, aflat la final de mandat, nu mai are legitimitatea de a mai propune un nou sef la SIE in locul lui Teodor Melescanu care a demisionat pentru a se inscrie in cursa pentru Cotroceni din aceasta toamna. continuă pe Hotnews

Victor Ponta: Traian Basescu nu are legitimitatea de a mai propune un sef la Serviciul de Informatii Externe

Premierul Victor Ponta a declarat, marti dimineata, ca presedintele Traian Basescu nu mai are legitimitatea de a propune un nou sef la Serviciul de Informatii Externe SIE) in locul lui Teodor Melescanu pentru ca se afla la sfarsit de mandat. Melescanu a demisionat luni pentru a se putea inscrie in cursa pentru alegerile prezidentiale din noiembrie.

Victor Ponta: Traian Basescu a fost ofiter al Securitatii. Este unul dintre motivele pentru care nu l-am votat

Presedintele Traian Basescu a fost ofiter al Securitatii, a declarat liderul PSD, premierul Victor Ponta, adaugand ca acesta a fost unul dintre motivele pentru care nu l-a votat pe Basescu pentru functia de presedinte al Romaniei, potrivit Mediafax.

Premierul Victor Ponta va pleca astazi spre SUA. Va lua parte la dineul oferit de Barack Obama si se va participa la adunarea generala a ONU

Victor Ponta pleaca astazi in Statele Unite ale Americii. Prim-ministrul sta trei zile pe teritoriu american, unde va participa la adunarea generala a ONU si va sustine un discurs. Aici, Ponta se va.

Radu Beligan, mesaj pentru Victor Ponta: Tara asta are nevoie de un presedinte tanar si energic

Maestrul Radu Beligan i-a transmis un mesaj de sustinere lui Victor Ponta, in lupta pentru Cotroceni, relateaza Romania TV. il sustin pe Victor Ponta, pentru ca tara asta are nevoie de un Presedinte tanar si.

Premierul Victor Ponta implineste astazi 42 de ani: Am primit cel mai frumos cadou!

La implinirea varstei de 42 de ani, premierul Victor Ponta a publicat pe Facebook o fotografie care ii infatiseaza pe copiii sai, Irina si Andrei, care i-au oferit cel mai frumos cadou primit in 42 de ani.

Victor Ponta afirma ca nu a fost surprins de scandalul Robert Turcescu: Cine seamana vant, culege furtuna, e valabil si pentru alti oameni apropiati de Basescu

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca nu a fost surprins de faptul ca ziaristul Robert Turcescu a anuntat ca a fost ofiter acoperit, cu gradul de locotenent colonel, al unui serviciu secret, explicand ca cine seamana vant culege furtuna iar acest lucru este valabil si pentru alti oameni apropiati presedintelui Traian Basescu.

Victor Ponta, despre o noua suspendare a presedintelui: Sa avem grija sa nu fie al 3-lea mandat al lui Basescu/ A fost o intamplare faptul ca lansarea la prezidentiale a fost de ziua mea

Liderul PSD, premierul Victor Ponta, a declarat sambata seara, la Antena 3, ca nu va ezita sa sustina o noua suspendare a presedintelui Traian Basescu daca exista toate argumentele si costurile pentru tara sunt acceptabile, adaugand insa ca este necesara totusi atentie pentru ca Basescu sa nu aiba astfel un al treilea mandat.

Traian Basescu: Iurie Leanca a fost pana in octombrie 1989 in Ambasada URSS din Bucuresti

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica, despre premierul Republicii Moldova, Iurie Leanca, ca a fost pana in octombrie 1989 in Ambasada Uniunii Sovietice din Bucuresti si a precizat ca de aceea este atat de unit in ganduri si simtiri cu premierul Victor Ponta.

VIDEO Traian Basescu: Iurie Leanca a fost pana in octombrie 1989 in Ambasada URSS din Bucuresti

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica, despre premierul Republicii Moldova, Iurie Leanca, ca a fost pana in octombrie 1989 in Ambasada Uniunii Sovietice din Bucuresti si a precizat ca de aceea este atat de unit in ganduri si simtiri cu premierul Victor Ponta.

Victor Ponta spune ca nu l-a surprins scandalul Turcescu:Cine seamana vant culege furtuna

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca nu a fost surprins de faptul ca ziaristul Robert Turcescu a fost ofiter acoperit, explicand ca cine seamana vant culege furtuna, iar acest lucru este valabil si pentru alti oameni apropiati presedintelui Traian Basescu.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2763 seconds )