Libnet.ro
UNICEF

13:46

Premiu de peste noua milioane de euro, la Loto 6/49. Vezi numerele castigatoare

Antena3 Antena3,
Premiu de peste noua milioane de euro, la Loto 6/49. Vezi numerele castigatoare

Premiul cel mare la Loto 6/49 pus in joc duminica, de peste noua milioane de euro, nu a fost castigat, niciun jucator nereusind sa ghiceasca toate sase numere extrase, respectiv 17, 9, 44, 21, 32 si 35,. continuă pe Antena3

Revista 22: Noua generatie de moguli. Firmele controlate de Sebastian Ghita au obtinut, dupa venirea USL la putere, peste 28 milioane euro din contracte cu statul

In timp ce prima generatie de moguli, Vantu-Voiculescu-Patriciu, isi pierde usor din importanta, o alta tinde sa-i ia locul. Varful de lance al noului val este fara indoiala Sebastian Ghita, care isi construieste cu cu rabdare un imperiu, in care un loc aparte il reprezinta banii castigati din afacerile cu statul. Prosper si in timpul guvernarii PDL, firmele controlate de Sebastian Ghita au obtinut in ultimul an, de la venirea USL la putere, contracte cu statul de peste 28 milioane euro, potrivit publicatiei Revista 22.

Aproape noua milioane de euro la Loto 6/49. Sa vedem daca azi va castiga cineva potul cel mare.

Azi vor avea loc noi extrageri LOTO 6/49, NOROC, JOKER, NOROC PLUS, LOTO 5/40 si Super Noroc. La Loto 6/49, la categoria I, se inregistreaza un report in valoare de peste 40 milioane lei - peste 8,9 milioane euro - informeaza Loteria Romana, conform Mediafax. La LOTO 6/49, la categoria I, se inregistreaza un report in valoare de peste 40 milioane lei peste 8,9 milioane euro), iar la NOROC este in joc un report cumulat in valoare de 831. 900 de lei peste 185. 567 de euro). In urma .

Report de peste 9 milioane de euro la Loto 6/49, premiul cel mare nu a fost castigat. Vezi numerele extrase duminica

Duminica au avut loc noi extrageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc. Premiul cel mare pus in joc la Loto 6/49 nu a fost castigat, niciun jucator nereusind sa ghiceasca toate cele sase numere extrase. Reportul la categoria I a ajuns astfel la 41. 168,02 lei peste 9 milioane de euro), potrivit Loteriei Romane. Vezi in articol numerele extrase duminica .

Noua generatie de moguli. Firmele CONTROLATE de Sebastian Ghita au obtinut, dupa venirea USL la ...

In timp ce prima generatie de moguli, Vantu-Voiculescu-Patriciu, isi pierde usor din importanta, o alta tinde sa-i ia locul. Varful de lance al noului val este fara indoiala Sebastian Ghita, care isi construieste cu cu rabdare un imperiu, in care un loc aparte il reprezinta banii castigati din afacerile cu statul. Prosper si in timpul guvernarii PDL, firmele controlate de Sebastian Ghita au obtinut in ultimul an, de la venirea USL la putere, contracte cu statul de peste 28 milioane euro. Pe .

Messi valoreaza peste 200 milioane euro, iar tot lotul Barcelonei este cotat la peste 650 milioane euro

FCBarcelona este cea mai scumpa echipa din lume. Studiul CIES Footbal Observatory a aratat ca numai starul Lionel Messi ar valora in acest moment pe piata transferurilor peste 200 de milioane de euro, dublu.

Peste 4 milioane de euro pentru promovarea bisericilor de lemn

Consiliul Judetean Maramures a demarat un proiect european pentru valorificarea bisericilor de lemn din Transilvania de Nord. Acesta propune includerea edificiilor intr-un circuit turistic cultural si religios si are o valoare de peste 4 milioane de euro.

Victor Ponta, la lansarea proiectului laser ELI-NP: Este cel mai mare proiect la nivel bugetar, de peste 260 milioane euro (VIDEO)

Aflat la Institutul de Fizica de la Magurele pentru lansarea proiectului ELI-NP, premierul Victor Ponta a declarat ca acesta este cel mai mare proiect la nivel bugetar al Romaniei, depasind suma de 260 milioane.

LOTO 6/49 : marele premiu de peste opt milioane de euro asteapta sa fie castigat joi

Marele pot de peste 8,6 milioane de euro, echivalentul a 39,27 de milioane de lei, pus in joc duminica la Loto 6/49 nu a fost castigat, dar jucatorii isi pot incerca norocul joi.

Report de peste 8,9 milioane de euro la Loto 6/49.

Duminica vor avea loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc, unde se inregistreaza reporturi de peste 40 de milioane de lei, scrie Digi 24. La Loto 6/49, la categoria I, se inregistreaza un report in valoare de peste 40 milioane lei peste 8,9 milioane euro), iar la Noroc este in joc un report cumulat in valoare de 831. 900 de lei peste 185. 567 de euro). In urma tragerii Joker de joi, la categoria I, se inregistreaza un report de peste 300. 900 lei. La Loto .

Report urias inregistrat din nou la Loto 6/49: peste 8,6 milioane de euro. Vezi numerele extrase joi

Joi, 13 iunie, au avut loc noi trageri LOTO 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc. La Loto 6/49, la categoria I, se inregistreaza un report in valoare de peste 39,2 milioane lei peste 8,6 milioane euro), informeaza Loteria Romana, potrivitMediafax. Vezi in articol numerele extrase.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )