Libnet.ro
UNICEF

18:00

Premiul de excelenta pentru un aradean, din partea celei mai mari companii de cosmetice din Romania

Adevărul Adevărul,
Premiul de excelenta pentru un aradean, din partea celei mai mari companii de cosmetice din Romania

Aradeanul Daniel Mitre a primit zilele trecute premiul de excelenta din partea companiei Farmec, pentru activitatea din anul 2013, rezultatele obtinute pe plan profesional si increderea acordata acestei companii. continuă pe Adevărul

Premierul nu a primit mandat din partea presedintelui Traian Basescu pentru reuniunea CE

Premierul Victor Ponta a declarat ca nu a primit inca, pana duminica, un mandat din partea presedintelui Traian Basescu pentru Consiliul European CE) privind agenda digitala, programat pentru finele saptamanii viitoare, dar ca intentioneaza sa mearga la Bruxelles, pentru reuniunea socialistilor europeni.

Victor Ponta NU a primit mandat din partea presedintelui Traian Basescu pentru reuniunea CE

Premierul Victor Ponta a declarat ca nu a primit inca, pana duminica, un mandat din partea presedintelui Traian Basescu pentru Consiliul European privind agenda digitala, programat pentru finele saptamanii.

Premiu de excelenta pentru STP Alba Iulia: cel mai bun operator de transport cu autobuze din Europa

Societatea de Transport Public STP) S. Alba Iulia a castigat premiul de excelenta oferit de IRU Uniunea Internationala a Transportului Rutier) pentru cel mai bun operator de transport cu autobuze din Europa. Premiul a fost acordat pentru investitii importante intr-o flota de vehicule confortabile si ecologice pentru persoanele cu dizabilitati, sistemul integrat de ticketing, gradul de satisfactie al clientilor.

Virus ascuns in mesaje venite din partea Politiei Romane. Cum poti scapa de el

Mai multi utilizatori de internet au primit, in ultima perioada, mesaje trimise, aparent, de Politia Romana. Politistii avertizeaza ca acestea reprezinta, de fapt, consecinta infectarii cu un virus informatic.

Centrul pentru Monitorizarea si Combaterea Antisemitismului in Romania solicita scuze publice din partea lui Cozmin Gusa pentru afirmatii antisemite

Centrul pentru Monitorizarea si Combaterea Antisemitismului in Romania MCA Romania) ii solicita lui Cozmin Gusa, actionar majoritar Realitatea Media, sa isi retraga, cu scuze publice, cateva afirmatii antisemite facute de acesta in data de 13 septembrie, intr-o interventie la postul de televiziune Realitatea TV.

Sorin Oprescu : reteritorializarea cainilor vagabonzi din Bucuresti - cea mai mare ...

Tot ce s-a intamplat in ultimii ani in Bucuresti cu asa-numita reteritorializare a cainilor fara stapan e vazut azi de primarul Capitalei drept cea mai mare prostie. Da, o prostie din cauza careia au suferit zeci de mii de oameni muscati de caini. Si mai ales Ionut Anghel, copilul de patru ani ucis de caini vagabonzi care fusesera, la randul lor, reteritorializati. asa se explica faptul ca unul din cainii din haita ucigasa apartinea unui ONG din Sectorul 6 al Capitalei. Cum altfel sa explici .

Statul vrea sa obtina pana la 415,6 mil euro pentru 15% din actiunile Romgaz

Statul vrea sa vanda 15% din actiunile Romgaz la preturi intre 24 si 32 lei pe titlu, estimand sa obtina intre 1,38 miliarde lei 311,7 milioane euro) si 1,85 miliarde lei 415,6 milioane euro). Titlurile.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )