Libnet.ro
UNICEF

05:30

Presa: Klaus Iohannis are nevoie sa lucreze in tandem cu Laura Codruta Kovesi in lupta impotriva coruptiei

Adevărul Adevărul,
Presa: Klaus Iohannis are nevoie sa lucreze in tandem cu Laura Codruta Kovesi in lupta impotriva coruptiei

Klaus Iohannis, care a devenit presedintele Romaniei cu o platforma anticoruptie, are nevoie sa lucreze in tandem cu sefa DNA Laura Codruta Kovesi pentru a inregistra progrese in aceasta lupta, intr-una dintre cele mai sarace si corupte tari din Europa, comenteaza postul american de radio NPR. continuă pe Adevărul

Presa americana: Iohannis are nevoie sa lucreze in tandem cu Kovesi in lupta anticoruptie

PKlaus Iohannis, care a devenit presedintele Romaniei cu o platforma anticoruptie, are nevoie sa lucreze in tandem cu sefa DNA Laura Codruta Kovesi pentru a inregistra progrese in aceasta lupta, intr-una dintre cele mai sarace si corupte tari din Europa, comenteaza postul american de radio NPR, potrivit Mediafax.

National Public Radio: Iohannis are nevoie sa lucreze in tandem cu Kovesi in lupta anticoruptie

Klaus Iohannis, care a devenit presedintele Romaniei cu o platforma anticoruptie, are nevoie sa lucreze in tandem cu sefa DNA Laura Codruta Kovesi pentru a inregistra progrese in aceasta lupta, intr-una dintre cele mai sarace si corupte tari din Europa, comenteaza postul american de radio NPR, potrivit Mediafax.

ANTICORUPTIE. Iohannis are nevoie sa lucreze in tandem cu Kovesi

Klaus Iohannis, care a devenit presedintele Romaniei cu o platforma anticoruptie, are nevoie sa lucreze in tandem cu sefa DNA Laura Codruta Kovesi pentru a inregistra progrese in aceasta lupta, intr-una dintre cele mai sarace si.

NPR: Klaus Iohannis si Laura Codruta Kovesi trebuie sa lucreze in tandem in lupta impotriva coruptiei

Presedintele Klaus Iohannis are nevoie sa lucreze in tandem cu sefa DNA Laura Codruta Kovesi pentru a inregistra progrese in lupta impotriva coruptiei, comenteaza postul american de radio NPR. Este o.

Amplu reportaj despre Romania la un post de radio american. Care sunt concluzii despre politica si justitia romaneasca

Noul presedinte al Romaniei, Klaus Iohannis, are nevoie sa lucreze in tandem cu sefa DNA Laura Codruta Kovesi pentru a inregistra progrese in lupt anticoruptie, intr-una dintre cele mai sarace si corupte tari din Europa, comenteaza postul american de radio NPR, potrivit Mediafax.

Klaus Iohannis se intalneste luni cu ministrii Apararii, de Interne si de Externe

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni, luni, cu ministrul Apararii, Mircea Dusa, cel de Interne, Gabriel Oprea si cel de Externe, Bogdan Aurescu, discutii vizand domeniile de care seful statului este direct raspunzator, potrivit Constitutiei, au declarat surse politice citate de Mediafax. Potrivit surselor citate, intalnirea cu ministrii Apararii, de Interne si de Externe, prima din mandatul presedintelui Klaus Iohannis, vizeaza domeniile de care presedintele Romaniei este direct raspunzator, potrivit prevederilor constitutionale.

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste luni cu ministrii Apararii, de Interne si de Externe

Presedintele Klaus Iohannis convoaca la Palatul Cotroceni trei ministri. Surse prezidentiale sustin ca Iohannis i-ar fi invitat la discutii, luni, atat pe Ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, pe ministrul.

Centrul pentru Combaterea Antisemitismului critica decizia lui Klaus Iohannis de a-l decora pe Octav Bjoza: A semnat un dezamagitor act de populism

Centrul pentru Monitorizarea si Combaterea Antisemitismului MCA Romania) afirma, intr-un comunicat, ca ia act, cu dezamagire, de decizia Presedintelui Romaniei, domnul Klaus Iohannis, de a acorda Ordinul National Steaua Romaniei in grad de Cavaler unui detinut politic care se afiseaza public cu un partid sustinator al Miscarii Legionare si al neo-nazismului. Reamintim ca presedintele l-a decorat luni, 22 decembrie, pe Octav Bjoza, presedintele Asociatiei Fostilor Detinuti Politici din Romania, aceasta fiind prima distinctie acordata de Klaus Iohannis in calitate de sef al statului.

Klaus Iohannis, criticat pentru decorarea lui Octav Bjoza. MCA Romania: A semnat un dezamagitor act de populism

Gestul presedintelui Klaus Iohannis de a-l decora pe Octav Bjoza, presedintele Asociatiei Fostilor Detinuti Politici din Romania, a starnit nemultumirea Centrului pentru Monitorizarea si Combaterea Antisemitismului MCA Romania. A fost prima distinctie acordata de Klaus Iohannis in calitate de sef al statului. Ceremonia a avut loc luni, 22 decembrie, la Palatul Cotroceni.

Presedintele Klaus Iohannis a participat la slujba speciala de Craciun, in Sibiu (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a participat, joi dimineata, la slujba de Craciun, in Sibiu, relateaza B1 TV. Seful statului a ajuns la Sibiu, marti seara, pentru a petrece sarbatorile alaturi de familie. Iohannis.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2336 seconds )