Libnet.ro
UNICEF

00:08

Klaus Iohannis, criticat pentru decorarea lui Octav Bjoza. MCA Romania: A semnat un dezamagitor act de populism

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis, criticat pentru decorarea lui Octav Bjoza. MCA Romania: A semnat un dezamagitor act de populism

Gestul presedintelui Klaus Iohannis de a-l decora pe Octav Bjoza, presedintele Asociatiei Fostilor Detinuti Politici din Romania, a starnit nemultumirea Centrului pentru Monitorizarea si Combaterea Antisemitismului MCA Romania. A fost prima distinctie acordata de Klaus Iohannis in calitate de sef al statului. Ceremonia a avut loc luni, 22 decembrie, la Palatul Cotroceni. continuă pe Adevărul

Ion Cristoiu: Antena 3 a socotit ca prin decorarea lui Octav Bjoza, Klaus Iohannis a decorat si pe detinutii corupti gen Dan Voiculescu

Jurnalistii Vladimir Tismaneanu si Mircea Marian si-au exprimat recent mirarea fata de gestul lui Klaus Iohannis de a-l decora pe Octav Bjoza, detinut politic, presedintela Asociatiei fostilor detinuti.

Klaus Iohannis, mesaj pentru tanarul care a cantat la pian, la Cotroceni, imnul national

Presedintele Klaus Iohannis a postat, pe pagina personala de Facebook, luni seara, un mesaj de multumire catre tanarulValentin Astanculesei, cel care a cantat la pian, duminica, la Palatul Cotroceni,.

Klaus Iohannis, mesaj pentru tanarul care a cantat la pian, la Cotroceni, imnul national (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a postat, pe pagina personala de Facebook, luni seara, un mesaj de multumire catre tanarulValentin Astanculesei, cel care a cantat la pian, duminica, la Palatul Cotroceni,.

FOTO Cine este Octav Bjoza, brasoveanul decorat de Klaus Iohannis. A fost deportat de 14 ori si nu a mai plans de 50 de ani

Octav Bjoza este presedintele Asociatiei Fostilor Detinuti Politic din Romania si a fost un luptator indarjit impotriva comunistilor care ulterior i-au facut viata un calvar.

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat controversata lege ce se refera la organizarea si functionarea institutiei Avocatului Poporului (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, marti seara, ordonanta controversata ce se refera la organizarea si functionarea institutiei Avocatului Poporului. Un act criticat insa dur de fostul presedinte Traian.

Prima vizita externa a presedintelui Klaus Iohannis, in Republica Moldova

Prima vizita externa a presedintelui Klaus Iohannis va avea loc in Republica Moldova, pe 22-23 ianuarie 2015, secretarul general al Aparatului presedintelui Rep. Moldova, Ion Paduraru, confirmand informatia pentru jurnaltv. md, ulterior, si purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale, Tatiana Niculescu Bran confirmand, pentru Mediafax, datele vizitei.

VIDEO Prima vizita externa a lui Klaus Iohannis: Presedintele merge in Republica Moldova pe 22-23 ianuarie

Prima vizita externa a presedintelui Klaus Iohannis va avea loc in Republica Moldova, pe 22-23 ianuarie 2015, secretarul general al Aparatului presedintelui Rep. Moldova, Ion Paduraru, confirmand informatia pentru jurnaltv. md. Ulterior, si purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale, Tatiana Niculescu Bran, a confirmat pentru Mediafax datele vizitei.

Presedintele Klaus Iohannis participa la slujba speciala de Craciun, in Sibiu (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis participa, joi dimineata, la slujba de Craciun, in Sibiu, relateaza B1 TV. Seful statului a ajuns la Sibiu, marti seara, pentru a petrece sarbatorile alaturi de familie. Iohannis a.

Presedintele Klaus Iohannis a participat la slujba speciala de Craciun, in Sibiu (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a participat, joi dimineata, la slujba de Craciun, in Sibiu, relateaza B1 TV. Seful statului a ajuns la Sibiu, marti seara, pentru a petrece sarbatorile alaturi de familie. Iohannis.

Klaus Iohannis sta in fostul birou al lui Ion Iliescu de la Cotroceni: Dan Mihalache a ocupat biroul lui Traian Basescu

Presedintele Klaus Iohannis a ales sa foloseasca pentru activitatea de la Palatul Cotroceni fostul birou al lui Ion Iliescu, au declarat surse politice pentru HotNews. Pe de alta parte, biroul ocupat de Traian.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )