Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prima vizita externa a presedintelui Klaus Iohannis, in Republica Moldova

România Liberă România Liberă,
Prima vizita externa a presedintelui Klaus Iohannis, in Republica Moldova

Prima vizita externa a presedintelui Klaus Iohannis va avea loc in Republica Moldova, pe 22-23 ianuarie 2015, secretarul general al Aparatului presedintelui Rep. Moldova, Ion Paduraru, confirmand informatia pentru jurnaltv. md, ulterior, si purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale, Tatiana Niculescu Bran confirmand, pentru Mediafax, datele vizitei. continuă pe România Liberă

Prima vizita externa a lui Klaus Iohannis: Presedintele merge in Republica Moldova pe 22-23 ianuarie

Prima vizita externa a presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis, va avea loc in Republica Moldova, pe 22 si 23 ianuarie 2015, secretarul general al Aparatului presedintelui Republicii Moldova, Ion Paduraru, confirmand informatia, transmite Mediafax.

VIDEO Prima vizita externa a lui Klaus Iohannis: Presedintele merge in Republica Moldova pe 22-23 ianuarie

Prima vizita externa a presedintelui Klaus Iohannis va avea loc in Republica Moldova, pe 22-23 ianuarie 2015, secretarul general al Aparatului presedintelui Rep. Moldova, Ion Paduraru, confirmand informatia pentru jurnaltv. md. Ulterior, si purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale, Tatiana Niculescu Bran, a confirmat pentru Mediafax datele vizitei.

Prima vizita oficiala a presedintelui Klaus Iohannis, in Republica Moldova, pe 22 si 23 ianuarie

Presedintele Klaus Iohannis va face prima vizita oficiala in calitate de sef al statului la Chisinau la inceputul anului. Vizita va dura doua zile si avea loc pe 22 si 23 ianuarie 2015. Potrivit.

Societatea civila ii cere presedintelui Klaus Iohannis sa nu promulge Legea Securitatii cibernetice pentru ca ar incalca garantiile constitutionale privind viata privata

Treisprezece organizatii neguvernamentale au facut un apel luni, 22 decembrie, catre Presedintele Klaus Iohannis, catre liderii grupurilor parlamentare, catre Inalta Curte de Casatie si Justitie si catre Avocatul Poporului pentru a sesiza Curtea Constitutionala asupra Legii Securitatii cibernetice, care, in forma adoptata recent de Parlament, ar incalca garantiile constitutionale privind viata privata.

Klaus Iohannis a decis sa faca prima vizita externa in Republica Moldova, pe 22-23 ianuarie

Klaus Iohannis de hotarat ca prima vizita externa in functia de presedinte al Romaniei sa fie in Republica Moldova, pe 22 si 23 ianuarie 2015. Secretarul general al Aparatului presedintelui Republicii Moldova, Ion Paduraru, a confirmat aceasta.

Presedintele Klaus Iohannis pleaca din tara la inceputul anului

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va face prima vizita externa in Republica Moldova, pe 22 si 23 ianuarie 2015. Informatia a fost confirmata de secretarul general al Aparatului presedintelui Republicii Mold.

Klaus Iohannis, mesaj de Craciun: Voi face tot ce imi sta in putinta pentru ca familiile sa se reuneasca pe parcursul mandatului meu

Mesaj impresionant de Craciun, din partea presedintelui Klaus Iohannis! Acesta a transmis ca, de sarbatori, gandurile sale se indreapta catre copiii ai caror parinti sunt plecati la munca, peste hotare.

Klaus Iohannis, atacat aspru de Mircea Lucescu: Mi-am dat seama ca sunt alte directii de a se implica. Asteptam mai mult

Antrenorul roman Mircea Lucescu a comentat discursul din ziua investiturii al presedintelui Klaus Iohannis, declarandu-se nemultumit de faptul ca acesta nu a facut nicio referire la sport in timpul evenimentului.

Vestimentatia primei doamne la investirea lui Klaus Iohannis, criticata de stilisti: Tinuta este nepotrivita. Rochia trebuia sa fie mai lunga (FOTO)

Aparitia primei doamne la juramantul de investire a presedintelui Klaus Iohannis a starnit o avalansa de comentarii pro si contra. Multi sustin ca alegerea vestimentara facuta de Carmen Iohannis nu a fost.

UPDATE Prima decoratie acordata de Klaus Iohannis - Octav Bjoza, presedintele Asociatiei Fostilor Detinuti Politici: Exista inca oameni cu mainile patate de sange care se plimba liberi

Presedintele Klaus Iohannis l-a decorat luni pe Octav Bjoza, presedintele Asociatiei Fostilor Detinuti Politici din Romania, cu Ordinul National Steaua Romaniei in grad de Cavaler, afirmand ca prin acest gest recunoaste si onoreaza sacrificiul si curajul de care au dat dovada femeile si barbatii care au suferit si pierit pentru libertate in vremea comunismului si in zilele din decembrie '89. Totodata, Iohannis a afirmat ca exista inca oameni cu mainile patate de sange care se plimba liberi iar acest lucru arata incapacitatea noastra ca societate de a-i gasi si pedepsi pe cei vinovati.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )