Libnet.ro
UNICEF

00:08

Klaus Iohannis a decis sa faca prima vizita externa in Republica Moldova, pe 22-23 ianuarie

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Klaus Iohannis a decis sa faca prima vizita externa in Republica Moldova, pe 22-23 ianuarie

Klaus Iohannis de hotarat ca prima vizita externa in functia de presedinte al Romaniei sa fie in Republica Moldova, pe 22 si 23 ianuarie 2015. Secretarul general al Aparatului presedintelui Republicii Moldova, Ion Paduraru, a confirmat aceasta. continuă pe Wall-Street Ro

Prima vizita externa a presedintelui Klaus Iohannis, in Republica Moldova

Prima vizita externa a presedintelui Klaus Iohannis va avea loc in Republica Moldova, pe 22-23 ianuarie 2015, secretarul general al Aparatului presedintelui Rep. Moldova, Ion Paduraru, confirmand informatia pentru jurnaltv. md, ulterior, si purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale, Tatiana Niculescu Bran confirmand, pentru Mediafax, datele vizitei.

Prima vizita externa a lui Klaus Iohannis: Presedintele merge in Republica Moldova pe 22-23 ianuarie

Prima vizita externa a presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis, va avea loc in Republica Moldova, pe 22 si 23 ianuarie 2015, secretarul general al Aparatului presedintelui Republicii Moldova, Ion Paduraru, confirmand informatia, transmite Mediafax.

VIDEO Prima vizita externa a lui Klaus Iohannis: Presedintele merge in Republica Moldova pe 22-23 ianuarie

Prima vizita externa a presedintelui Klaus Iohannis va avea loc in Republica Moldova, pe 22-23 ianuarie 2015, secretarul general al Aparatului presedintelui Rep. Moldova, Ion Paduraru, confirmand informatia pentru jurnaltv. md. Ulterior, si purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale, Tatiana Niculescu Bran, a confirmat pentru Mediafax datele vizitei.

Presedintele Klaus Iohannis pleaca din tara la inceputul anului

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va face prima vizita externa in Republica Moldova, pe 22 si 23 ianuarie 2015. Informatia a fost confirmata de secretarul general al Aparatului presedintelui Republicii Mold.

Prima vizita oficiala a presedintelui Klaus Iohannis, in Republica Moldova, pe 22 si 23 ianuarie

Presedintele Klaus Iohannis va face prima vizita oficiala in calitate de sef al statului la Chisinau la inceputul anului. Vizita va dura doua zile si avea loc pe 22 si 23 ianuarie 2015. Potrivit.

Klaus Iohannis: Drumul Republicii Moldova catre UE este inca lung

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, intr-un interviu publicat marti pe site-ul saptamanalului francez L 'Express, ca probabil prima sa vizita oficiala va fi la Chisinau, intrucat relatia dintre Romania si Republica Moldova este una speciala si unica in Europa, iar a doua deplasare externa ar putea fi la Bruxelles.

Presedintele roman, Klaus Iohannis, vine la Chisinau

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va intreprinde in luna ianuarie o vizita oficiala in Republica Moldova. Seful statului roman vine la Chisinau la invitatia omologului sau, Nicolae Timofti, si urmeaza sa se intalneasca cu mai multi oficiali moldoveni.

Presedintele roman, Klaus Iohannis, merge la Chisinau

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va intreprinde in luna ianuarie o vizita oficiala in Republica Moldova. Seful statului roman merge la Chisinau la invitatia omologului sau, Nicolae Timofti, si urmeaza sa se intalneasca cu mai multi oficiali moldoveni.

Klaus Iohannis: Drumul Republicii Moldova catre Uniunea Europeana este inca lung. Romania o poate ajuta in demersul de integrare

Drumul Republicii Moldova catre Uniunea Europeana este inca lung, a afirmat, marti, presedintele Klaus Iohannis pentru LExpress. Seful statului a precizat ca prima sa vizita oficiala va fi la Chisinau,.

UPDATE Prima decoratie acordata de Klaus Iohannis - Octav Bjoza, presedintele Asociatiei Fostilor Detinuti Politici: Exista inca oameni cu mainile patate de sange care se plimba liberi

Presedintele Klaus Iohannis l-a decorat luni pe Octav Bjoza, presedintele Asociatiei Fostilor Detinuti Politici din Romania, cu Ordinul National Steaua Romaniei in grad de Cavaler, afirmand ca prin acest gest recunoaste si onoreaza sacrificiul si curajul de care au dat dovada femeile si barbatii care au suferit si pierit pentru libertate in vremea comunismului si in zilele din decembrie '89. Totodata, Iohannis a afirmat ca exista inca oameni cu mainile patate de sange care se plimba liberi iar acest lucru arata incapacitatea noastra ca societate de a-i gasi si pedepsi pe cei vinovati.

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )