Libnet.ro
UNICEF

10:00

Presa olandeza anunta un selectioner surpriza pentru nationala Romaniei

Online Sport Online Sport,
Presa olandeza anunta un selectioner surpriza pentru nationala Romaniei

Asupra viitorului selectioner al Romaniei planeaza in continuare numeroase semne de intrebare, iar presa olandeza vine si alimenteaza starea de incertitudine vehiculand un posibil nume pentru echipa nationala. continuă pe Online Sport

Sahtior nu este de acord ca Lucescu sa preia nationala Romaniei

Serghei Palkin, directorul general al Sahtior, a declarat, aseara, ca Mircea Lucescu nu poate prelua in acelasi timp si nationala Romaniei. Oficialul din Ucraina a accentuat ca Razvan Burleanu, seful FRF, a fost la Kiev pentru a discuta cu reprezentantii Sahtior.

Mircea Lucescu, varianta surpriza pregatita de FRF pentru nationala de fotbal a Romaniei

Viitorul selectioner va fi roman, il cunoastem cu totii si il apreciem, acestea au fost cuvintele cu care Razvan Burleanu, presedintele FRF, l-a caracterizat pe urmatorul antrenor al nationalei Romaniei. Nimeni nu se gandea insa ca acesta ar putea fi Mircea Lucescu, unul din cei mai titrati tehnicieni romani din istorie.

GSP.ro: Lucescu nu poate antrena si Nationala Romaniei, spune Sergei Palkin, directorul general al lui Sahtior Donetk

Ne-am intilnit azi cu presedintele Federatiei Romane de Fotbal, domnul Burleanu, si i-am explicat ca Mircea Lucescu nu poate combina cele doua posturi, fiind un conflict de interese. Nu a fost doar un zvon ca romanii il voiau selectioner, dar el are contract pina la finalul sezonului cu Sahtior si va ramine doar aici sa continue, a spus oficialul formatiei din Donetk pentru presa ucraineana, citeaza GSP. ro.

Presa rusa anunta retragerea Mariei Sarapova, singura jucatoare din Top 10 pe care Halep n-a invins-o niciodata

Presa din Rusia scrie ca Maria Sarapova, cea mai buna jucatoare de tenis din istoria Rusiei, vrea sa se retraga din activitatea competitionala.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2566 seconds )