Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presa rusa, despre rezultatele alegerilor din Moldova: O palma pentru Europa si un posibil razboi civil

Adevărul Adevărul,
Presa rusa, despre rezultatele alegerilor din Moldova: O palma pentru Europa si un posibil razboi civil

Publicatiile ruse, aproape la unison, scriau, ieri, pe placul Kremlinului, ca alegerile parlamentare de duminica din Republica Moldova, in urma carora Partidul Socialistilor s-a clasat pe primul loc, reprezinta o palma pentru Europa si arata ca pozitiile fortelor proeuropene din aceasta tara sunt slabe. Doar Gazeta. ru nu a urmat linia si a titrat: Rusia a pierdut Republica Moldova. continuă pe Adevărul

Presa rusa: Rezultatele alegerilor din R.Moldova sunt o palma pentru Europa

Presa rusa a apreciat joi ca alegerile parlamentare de duminica din Republica Moldova, in urma carora Partidul Socialistilor s-a clasat pe primul loc, reprezinta o palma pentru Europa si arata ca pozitiile.

Presa rusa despre alegerile din R. Moldova: 'Putin l-a intrecut pe cancelarul german la alegeri'

Titlurile laudative la adresa socialistilor au fost nelipsite din presa rusa dupa alegerile din Republica Moldova. Alegerile parlamentare de duminica din Republica Moldova, in urma carora Partidul Socialistilor s-a clasat pe primul loc, reprezinta.

Victor Ponta saluta rezultatelor alegerilor din Moldova

Presedintele PSD, Victor Ponta, i-a transmis lui Marian Lupu, presedintele Partidului Democrat din Moldova, felicitari pentru rezultatul obtinut la alegerile din Republica Moldova, salutand votul pentru directia pro-europeana, demonstrat de.

Cum comenteaza presa rusa rezultatele alegerilor din Republica Moldova

Publicatia rusa Kommersant anunta ca in Republica Moldova la alegerile parlamentare a castigat partidul comunistilor, dupa o campanie electorala destul destul de tulburata, iar Moscow Times spune ca rezultatele in favoarea comunistilor ar putea incetini, daca nu chiar opri parcursul european al Republicii Moldova, arata o analiza rfi. ro.

Dmitri Rogozin spune ca rezultatele alegerilor din Republica Moldova nu reflecta ceea ce isi doresc cetatenii moldoveni (FOTO)

Rezultatele preliminare ale alegerilor parlamentare din Republica Moldova nu reflecta in totalitate ceea ce isi doresc cetatenii moldoveni, este de parere vicepremierul rus, Dmitri Rogozin. Vicepremierul rus a.

Voronin contesta rezultatul alegerilor din Republica Moldova

Partidul Comunist Reformator din Republica Moldova PCRM), condus de fostul presedinte Vladimir Voronin, va ataca rezultatele alegerilor la Curtea Constitutionala si va solicita ca presedintele Comisiei Electorale Centrale CEC), Iurie Ciocan, sa fie tras la raspundere, anunta portalul UNIMEDIA. Anuntul a fost facut marti de Voronin, care s-a declarat nemultumit si de faptul ca Partidul Comunist Reformator PCR) a fost lasat in cursa de catre CEC, in pofida unei hotarari a Curtii de Apel.

Klaus Iohannis: Alegerile din Moldova arata ca majoritatea electoratului doreste o continuare accelerata a parcursului european al tarii

Presedintele ales Klaus Iohannis afirma, intr-un comunicat de presa, ca rezultatul alegerilor din Republica Moldova este limpede: electoratul isi doreste un guvern reformist, decis sa continue efortul de modernizare in sens european a Republicii Moldova.

Presa rusa: O palma pentru Europa si un posibil razboi civil

Publicatiile ruse, aproape la unison, scriau, ieri, pe placul Kremlinului, ca alegerile parlamentare de duminica din Republica Moldova, in urma carora Partidul Socialistilor s-a clasat pe primul loc, reprezinta o palma pentru Europa si arata ca pozitiile fortelor proeuropene din aceasta tara sunt slabe. Doar Gazeta. ru nu a urmat linia si a titrat: Rusia a pierdut Republica Moldova.

Adevarul LIVE, ora 11: Grigore Cartianu, despre ziua nationala in contextul alegerilor din Rep. Moldova

Jurnalistul Grigore Cartianu comenteaza ziua nationala a Romaniei in contextul alegerilor dificile din Republica Moldova, castigate la limita de partidele pro-europene, intr-o discutie moderata de jurnalistul Liviu Iolu.

Adevarul LIVE: Grigore Cartianu, despre ziua nationala in contextul alegerilor din Rep. Moldova

Jurnalistul Grigore Cartianu comenteaza ziua nationala a Romaniei in contextul alegerilor dificile din Republica Moldova, castigate la limita de partidele pro-europene, intr-o discutie moderata de jurnalistul Liviu Iolu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )