Libnet.ro
UNICEF

23:00

Presa rusa: Rezultatele alegerilor din R.Moldova sunt o palma pentru Europa

Antena3 Antena3,
Presa rusa: Rezultatele alegerilor din R.Moldova sunt o palma pentru Europa

Presa rusa a apreciat joi ca alegerile parlamentare de duminica din Republica Moldova, in urma carora Partidul Socialistilor s-a clasat pe primul loc, reprezinta o palma pentru Europa si arata ca pozitiile. continuă pe Antena3

Cum comenteaza presa rusa rezultatele alegerilor din Republica Moldova

Publicatia rusa Kommersant anunta ca in Republica Moldova la alegerile parlamentare a castigat partidul comunistilor, dupa o campanie electorala destul destul de tulburata, iar Moscow Times spune ca rezultatele in favoarea comunistilor ar putea incetini, daca nu chiar opri parcursul european al Republicii Moldova, arata o analiza rfi. ro.

Presa rusa despre alegerile din R. Moldova: 'Putin l-a intrecut pe cancelarul german la alegeri'

Titlurile laudative la adresa socialistilor au fost nelipsite din presa rusa dupa alegerile din Republica Moldova. Alegerile parlamentare de duminica din Republica Moldova, in urma carora Partidul Socialistilor s-a clasat pe primul loc, reprezinta.

Dmitri Rogozin spune ca rezultatele alegerilor din Republica Moldova nu reflecta ceea ce isi doresc cetatenii moldoveni (FOTO)

Rezultatele preliminare ale alegerilor parlamentare din Republica Moldova nu reflecta in totalitate ceea ce isi doresc cetatenii moldoveni, este de parere vicepremierul rus, Dmitri Rogozin. Vicepremierul rus a.

Peste 3,2 milioane cetateni din Republica Moldova sunt asteptati duminica la urne pentru alegerea noului Parlament

Peste 3,2 milioane cetateni cu drept de vot din Republica Moldova sunt asteptati, duminica, la urne, cu prilejul alegerilor parlamentare, relateaza Agerpres. Acestia vor desemna, prin vot direct, cei 101 membri ai.

Voronin contesta rezultatul alegerilor din Republica Moldova

Partidul Comunist Reformator din Republica Moldova PCRM), condus de fostul presedinte Vladimir Voronin, va ataca rezultatele alegerilor la Curtea Constitutionala si va solicita ca presedintele Comisiei Electorale Centrale CEC), Iurie Ciocan, sa fie tras la raspundere, anunta portalul UNIMEDIA. Anuntul a fost facut marti de Voronin, care s-a declarat nemultumit si de faptul ca Partidul Comunist Reformator PCR) a fost lasat in cursa de catre CEC, in pofida unei hotarari a Curtii de Apel.

Traian Basescu saluta rezultatul alegerilor din Republica Moldova: Romania va fi in continuare un partener in realizarea obiectivelor de apropiere de UE

Presedintele Traian Basescu a transmis luni un mesaj cu privire la alegerile parlamentare din Republica Moldova de duminica, aratand ca a luat nota cu satisfactie de rezultatul estimativ al scrutinului. Seful.

Cine este Igor Dodon, marele castigator al alegerilor din R.Moldova

Igor Dodon, fost membru PCRM, din care a plecat pentru a prelua conducerea Partidului Socialistilor PSRM) in 2011, a creat o surpriza de proportii pe scena politica din R. Moldova, reusind sa aduca aceasta formatiune extraparlamentara pe primul loc dupa alegerile legislative de duminica, scrie Mediafax.

Vlad Filat, la RFI: Rezultatul alegerilor din Republica Moldova ofera posibilitatea de a crea o coalitie pro-europeana

Cele trei partide proeuropene din Parlamentul de la Chisinau ar putea forma o coalitie de guvernare. Declaratia a fost facuta la RFI de presedintele Partidului Liberal Democrat, Vlad Filat. E vorba de PLDM, PDM si PL.

Presa rusa, despre rezultatele alegerilor din Moldova: O palma pentru Europa si un posibil razboi civil

Publicatiile ruse, aproape la unison, scriau, ieri, pe placul Kremlinului, ca alegerile parlamentare de duminica din Republica Moldova, in urma carora Partidul Socialistilor s-a clasat pe primul loc, reprezinta o palma pentru Europa si arata ca pozitiile fortelor proeuropene din aceasta tara sunt slabe. Doar Gazeta. ru nu a urmat linia si a titrat: Rusia a pierdut Republica Moldova.

Alegerile parlamentare din Republica Moldova, urmarite cu interes de presa din Occident. Reuters: Alegerile pot incetini procesul de integrare in UE

Alegerile parlamentare din Republica Moldova sunt urmarite cu interes si in Occident. Posturile de stiri si agentiile internationale au scris despre faptul ca votantii trebuie sa faca o alegere dificila,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )