Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presedinta Judecatoriei Sfantu Gheorghe, Elena Poiana, retinuta de procurorii DNA Alba Iulia

Adevărul Adevărul,
Presedinta Judecatoriei Sfantu Gheorghe, Elena Poiana, retinuta de procurorii DNA Alba Iulia

Presedintele Judecatoriei Sfantu Gheorghe a fost retinut de procurorii DNA Alba Iulia pentru luare de mita. Judecatoarea Elena Poiana va fi prezentata miercuri, 17 februarie, cu propunere de arestare preventiva, la Curtea de Apel Alba Iulia. continuă pe Adevărul

Presedinta Judecatoriei Sfantu Gheorghe, perchezitionata de procurorii DNA

Presedinta Judecatoriei Sfantu Gheorghe judetul Covasna), Elena Poiana, este perchezitionata, marti, de procurorii anticoruptie. Ea este suspectata ca a luat 10. 000 lei mita, in 2015, pentru a elibera din arestul preventiv doi talhari violenti care au torturat doi batrani.

Presedinta Judecatoriei Sfantu Gheorghe - Covasna, RETINUTA pentru luare de mita. A eliberat talhari care au torturat doi batrani pentru a spune unde tin banii

Presedinta Judecatoriei Sfantu Gheorghe-Covasna a fost RETINUTA pentru luare de mita.

Presedintele Judecatoriei Sfantu Gheorghe a fost retinut pentru 24 de ore pentru luare de mita

Elena Poiana, presedinte al Judecatoriei Sfantu Gheorghe, a fost retinuta pentru 24 de ore pentru comiterea infractiunii de luare de mita si va fi prezentata, miercuri, instantei cu propunere de arestare preventiva, anunta procurorii DNA.

Judecatoarea Elena Poiana, retinuta de procurorii DNA

Judecatoarea Elena Poiana, presedinte al Judecatoriei Sfantu Gheorghe, a fost retinuta de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, potrivit unor surse judiciare, citate de Agerpres.

Presedintele Judecatoriei Sfantu Gheorghe, arestat preventiv, pentru luare de mita

Presedintele Judecatoriei Sfantu Gheorghe, Elena Poiana, a fost arestat preventiv, miercuri seara, de Curtea de Apel Alba Iulia, pentru 30 de zile, sub acuzatia de luare de mita, transmite corespondentul Mediafax.

Presedinta Judecatoriei din Sfantu Gheorghe a fost retinuta pentru luare de mita

Elena Poiana era la data comiterii faptei judecator la Tribunalul Harghita, iar ulterior a fost promovata. Magistratul este acuzat ca a luat 10. 000 de lei mita pentru a inlocui arestul preventiv cu masura controlului judeciar in cazul unor suspecti de talharie.

Judecatoarea Elena Poiana, retinuta de procurorii DNA

ACTUALIZARE 10:36 Judecatoarea Elena Poiana va fi prezentata Curtii de Apel Alba Iulia pentru arestare preventiva Elena Poiana, la data faptei judecator in cadrul Tribunalului Harghita, este acuzata de savarsirea infractiunii de luare de mita.

Tupeu de judecator corupt: Sunt mai ieftina decat un avocat

Un nou caz de coruptie cutremura magistratura romaneasca. Presedinta Judecatoriei Sfantu Gheorghe, Elena Poiana, si-a vandut integritatea pentru 10. 000 de lei. Pentru acesti bani judecatoarea a acceptat sa puna in libertate doi talhari periculosi.

Curtea de Apel Alba Iulia: judecatoarea Elena Poiana, arestata preventiv pentru luare de mita

Curtea de Apel Alba Iulia a admis propunerea procurorilor DNA si a decis arestrea preventiva a judecatoarei Elena Poiana, presedinte al Judecatoriei Sfantu Gheorghe. Magistratul este acuzat ca a luat mita 10. 000 de lei pentru a elibera doi inculpati acuzati de talharie.

DNA a efectual perchezitii la Judecatoria Sfantu Gheorghe si in Covasna, Brasov si Iasi

Procurorii DNA - Serviciul Teritorial Alba Iulia fac, marti, patru perchezitii in judetele Covasna, Brasov si Iasi, dintre care una la o institutie publica, surse judiciare declarand ca este vorba despre Judecatoria Sfantu Gheorghe.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )