Libnet.ro
UNICEF

01:05

Judecatoarea Elena Poiana, retinuta de procurorii DNA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
 Judecatoarea Elena Poiana, retinuta de procurorii DNA

Judecatoarea Elena Poiana, presedinte al Judecatoriei Sfantu Gheorghe, a fost retinuta de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, potrivit unor surse judiciare, citate de Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Presedinta Judecatoriei Sfantu Gheorghe, Elena Poiana, retinuta de procurorii DNA Alba Iulia

Presedintele Judecatoriei Sfantu Gheorghe a fost retinut de procurorii DNA Alba Iulia pentru luare de mita. Judecatoarea Elena Poiana va fi prezentata miercuri, 17 februarie, cu propunere de arestare preventiva, la Curtea de Apel Alba Iulia.

Judecatoarea Elena Poiana, retinuta de procurorii DNA

ACTUALIZARE 10:36 Judecatoarea Elena Poiana va fi prezentata Curtii de Apel Alba Iulia pentru arestare preventiva Elena Poiana, la data faptei judecator in cadrul Tribunalului Harghita, este acuzata de savarsirea infractiunii de luare de mita.

Curtea de Apel Alba Iulia: judecatoarea Elena Poiana, arestata preventiv pentru luare de mita

Curtea de Apel Alba Iulia a admis propunerea procurorilor DNA si a decis arestrea preventiva a judecatoarei Elena Poiana, presedinte al Judecatoriei Sfantu Gheorghe. Magistratul este acuzat ca a luat mita 10. 000 de lei pentru a elibera doi inculpati acuzati de talharie.

Presedinta Judecatoriei Sfantu Gheorghe, perchezitionata de procurorii DNA

Presedinta Judecatoriei Sfantu Gheorghe judetul Covasna), Elena Poiana, este perchezitionata, marti, de procurorii anticoruptie. Ea este suspectata ca a luat 10. 000 lei mita, in 2015, pentru a elibera din arestul preventiv doi talhari violenti care au torturat doi batrani.

Perchezitii DNA la Judecatoria Sfantu Gheorghe

ACTUALIZARE 10:18 Judecatoarea Elena Poiana ar fi luat mita pentru a scapa de arest preventiv doi suspecti de talharie Judecatoarea Elena Poiana, vizata de perchezitiile efectuate marti de procurorii DNA la Sfantu Gheorghe, ar fi luat mita pentru a inlocui arestul preventiv cu controlul judiciar in cazul a doi barbati cercetati pentru talharie, au declarat pentru Agerpres surse judiciare.

O judecatoare a fost retinuta de procurorii DNA pentru luare de mita

Un inspector ANAF a fost retinut de procurorii DNA pentru luare de mita

Procurorii din cadrul DNA au dispus punerea in miscare a actiunii penale si retinerea pentru 24 de ore, incepand cu data de 16 februarie 2016, a inspectorului principal in cadrul Agentiei Judetene a Finantelor Publice Ploiesti Ovidiu Marian Bonciu, pentru luare de mita.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )