Libnet.ro
UNICEF

05:00

O judecatoare a fost retinuta de procurorii DNA pentru luare de mita

Antena3 Antena3,
O judecatoare a fost retinuta de procurorii DNA pentru luare de mita

O judecatoare a fost retinuta de procurorii DNA pentru luare de mita. continuă pe Antena3

Un inspector ANAF a fost retinut de procurorii DNA pentru luare de mita

Procurorii din cadrul DNA au dispus punerea in miscare a actiunii penale si retinerea pentru 24 de ore, incepand cu data de 16 februarie 2016, a inspectorului principal in cadrul Agentiei Judetene a Finantelor Publice Ploiesti Ovidiu Marian Bonciu, pentru luare de mita.

Un inspector de la Finantele prahovene, retinut de DNA pentru luare de mita

Ovidiu Marian Bonciu, inspector in cadrul Agentiei Judetene a Finantelor Publice Ploiesti, a fost retinut marti de procurorii DNA pentru luare de mita. Inspectorul a cerut 3. 000 de lei de la un om de afaceri.

Presedinta Judecatoriei Sfantu Gheorghe, Elena Poiana, retinuta de procurorii DNA Alba Iulia

Presedintele Judecatoriei Sfantu Gheorghe a fost retinut de procurorii DNA Alba Iulia pentru luare de mita. Judecatoarea Elena Poiana va fi prezentata miercuri, 17 februarie, cu propunere de arestare preventiva, la Curtea de Apel Alba Iulia.

Primarul Scripcaru si cativa sefuti din Primaria Brasov, trimisi in judecata pentru luare de mita si abuz

Primarul municipiului Brasov, George Scripcaru, a fost trimis in judecata, sub control judiciar, de procurorii DNA pentru mai multe infractiuni, printre care si luare de mita.

Presedinta Judecatoriei Sfantu Gheorghe - Covasna, RETINUTA pentru luare de mita. A eliberat talhari care au torturat doi batrani pentru a spune unde tin banii

Presedinta Judecatoriei Sfantu Gheorghe-Covasna a fost RETINUTA pentru luare de mita.

Primarul din Reghin, trimis in judecata pentru luare de mita si abuz in serviciu

Procurorii DNA au trimis-o in judecata pe Maria Precup, primarul din Reghin, pentru luare de mita si abuz in serviciu, alaturi de arhitectul sef al municipiului si alte doua persoane.

Judecatoarea Elena Poiana, retinuta de procurorii DNA

Judecatoarea Elena Poiana, presedinte al Judecatoriei Sfantu Gheorghe, a fost retinuta de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, potrivit unor surse judiciare, citate de Agerpres.

Presedintele Judecatoriei Sfantu Gheorghe a fost retinut pentru 24 de ore pentru luare de mita

Elena Poiana, presedinte al Judecatoriei Sfantu Gheorghe, a fost retinuta pentru 24 de ore pentru comiterea infractiunii de luare de mita si va fi prezentata, miercuri, instantei cu propunere de arestare preventiva, anunta procurorii DNA.

Judecatoarea Elena Poiana, retinuta de procurorii DNA

ACTUALIZARE 10:36 Judecatoarea Elena Poiana va fi prezentata Curtii de Apel Alba Iulia pentru arestare preventiva Elena Poiana, la data faptei judecator in cadrul Tribunalului Harghita, este acuzata de savarsirea infractiunii de luare de mita.

Presedinta Judecatoriei din Sfantu Gheorghe a fost retinuta pentru luare de mita

Elena Poiana era la data comiterii faptei judecator la Tribunalul Harghita, iar ulterior a fost promovata. Magistratul este acuzat ca a luat 10. 000 de lei mita pentru a inlocui arestul preventiv cu masura controlului judeciar in cazul unor suspecti de talharie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )