Libnet.ro
UNICEF

10:30

Presedinta Lituaniei: Dupa Ucraina va urma Republica Moldova, iar apoi alte tari.

România Liberă România Liberă,
Presedinta Lituaniei: Dupa Ucraina va urma Republica Moldova, iar apoi alte tari.

Rusia incearca sa recreeze frontierele celui de-al Doilea Razboi Mondial in Ucraina, iar dupa Ucraina va urma Republica Moldova, iar dupa Republica Moldova alte tari, a declarat presedinta lituaniana Dalia Grybauskaite, citata de AFP, preluata de Mediafax. Citeste si: Basescu a plecat la reuniunea CE privind criza din Ucraina: Vom stabili unde si-a depasit Rusia atributiile Europa nu este in continuare capabila sa inteleaga ceea ce se intampla, a apreciat ea. Este necesar sa actionam . continuă pe România Liberă

Presedintele Lituaniei: Dupa Ucraina vor urma (Republica) Moldova si alte tari

Presedinta lituaniana Dalia Grybauskaite a declarat joi ca Rusia incearca sa recreeze frontierele celui de-al Doilea Razboi Mondial in Ucraina si ca dupa Ucraina va urma Republica) Moldova, iar dupa Republica) Moldova alte.

Presedintele Lituaniei: Rusia incearca sa recreeze frontierele celui de al Doilea Razboi Mondial. Urmeaza Republica Moldova

Dalia Grybauskaite, presedinta Lituaniei, a afirmat, joi, ca Rusia incearca sa recreeze frontierele celui de al Doilea Razboi Mondial in ucraina si urmeaza Republica Moldova si alte tari, relateaza.

Intra Voluntar pentru un Recensamant Corect in Republica Moldova

Anul 2014 este unul cheie in Republica Moldova. Este pentru prima oara dupa declararea Independentei celui de al doilea stat romanesc, cand avem ocazia unei informari corespunzatoare asupra identitatii cetatenilor Republicii Moldova. in acest sens cu ajutorul voluntarilor se va duce campania de informare Vorbesc Romaneste, Sunt Roman.

Doi originari din Republica Moldova au ajuns in topul Forbes al celor mai bogati oameni ai planetei

Doi oameni de afaceri nascuti in Republica Moldova, au fost inclusi in clasamentul miliardarilior Forbes, editia 2014.

in Republica Moldova, anual sunt nascuti prematur 1.700 de bebelusi

Anual, in Republica Moldova sunt inregistrate circa 1700 de nasteri premature. Majoritatea copiilor nascuti prematur cantaresc sub 1,5 kilograme.

SUA investeste in democratia si statul de drept din Republica Moldova

Din 1992, Statele Unite au furnizat aproape 1. 2 miliarde USD in asistenta pentru Republica Moldova, inclusiv peste 22 milioane dolari in 2013 si o perioada de cinci ani, 262 milioane dolari prin Corporatia Provocarile Mileniului MCC) Compact, in 2010.

Ce avere are Veaceslav Platon si cate impozite a platit in Republica Moldova

Omul de afaceri sustine ca in ultimii 15 ani nu a platit nici-un ban sub forma de impozite in Republica Moldova, deoarece nu este rezident si cea mai mare parte a timpului se afla in Rusia.

America sporeste ajutorul economic pentru Republica Moldova.

Statele Unite vor spori ajutorul economic pentru Republica Moldova, angajata intr-un proces de aderare la Uniunea Europeana, a anuntat luni secretarul de Stat american, relateaza AFP, relateaza Mediafax. Vom suplimenta fondurile pentru a ajuta R. Moldova sa isi dezvolte competitivitatea, a declarat pentru presa secretarul de Stat american, John Kerry, inainte de o intrevedere cu premierul moldovean, Iurie Leanca, la Washington. Washingtonul prevede sa deblocheze inca 2,8 milioane de dolari .

Una dintre cele mai mari agentii de turism din Romania, Paralela 45 se extinde in Republica Moldova

Paralela 45, una dintre cele mai mari agentii de turism din Romania va intra si pe piata din Republica Moldova, considerata una cu potential, anunta forbes. ro.

Una dintre cele mai mari agentii de turism din Romania, Paralela 45, se extinde in Republica Moldova

Paralela 45, una dintre cele mai mari agentii de turism din Romania va intra si pe piata din Republica Moldova, considerata una cu potential, anunta forbes. ro.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2608 seconds )