Libnet.ro
UNICEF

23:31

Presedinte Eurogrup: Mentinerea Greciei in zona euro este in continuare obiectivul lor si al meu

B1 B1,
Presedinte Eurogrup: Mentinerea Greciei in zona euro este in continuare obiectivul lor si al meu

Obiectivul este ca poporul elen sa ramana in zona euro, desi votul negativ de la referendumul de duminica a facut discutiile cu creditorii internationali mai dificile, considera liderul Eurogrupului, Jeroen. continuă pe B1

Zi istorica pentru eleni: A inceput referendumul pentru mentinerea Greciei in zona euro

Zi istorica pentru Grecia, elenii isi decid astazi soarta, iar intreaga Europa asteapta sa vada daca acestia vor spune da sau nu acordului cu creditorii externi si masurilor de austeritate, informeaza.

Juppe indeamna UE sa organizeze iesirea nedramatica a Greciei din zona euro

Fostul premier Alain Juppe Les Republicains) a indemnat luni Uniunea Europeana UE) sa organizeze iesirea Greciei din zona euro in mod nedramatic, la o zi dupa respingerea prin referendum a planului creditorilor,.

Liderii din zona euro participa marti la un summit extraordinar pe tema Greciei: Luni are loc o conferinta telefonica la care iau parte Jean-Claude Juncker, Donald Tusk, Mario Draghi si Jeroen Dijsselbloem

Liderii tarilor din zona euro vor participa marti, la Bruxelles, la un summit extraordinar european pe tema Greciei, a anuntat duminica seara presedintele Consiliului European, Donald Tusk, informeaza Le.

Comisia Europeana: Grecia TREBUIE sa ramana in zona euro

Grecia trebuie sa ramana in zona euro, a declarat vicepresedintele Comisiei Europene CE), Valdis Dombrovskis foto), care adauga ca stabilitatea zonei euro nu este periclitata. Locul Greciei este in.

Liderii din zona euro se vor reuni marti, la Bruxelles, pentru a discuta pe tema Greciei

Un summit extraordinar cu participarea liderilor din zona euro va avea loc marti, la Bruxelles, a anuntat duminica seara presedintele Consiliului European, Donald Tusk, relateaza Le Figaro in pagina electronica. Un summit extraordinar european pe tema.

Liderii din zona euro se vor reuni marti, la Bruxelles, pentru a discuta pe tema Greciei

Un summit extraordinar cu participarea liderilor din zona euro va avea loc marti, la Bruxelles, a anuntat duminica seara presedintele Consiliului European, Donald Tusk, relateaza Le Figaro, citat de Mediafax.

Martin Schulz: Grecia va trebui sa paraseasca zona euro daca masurile creditorilor vor fi respinse

Grecia va trebui sa adopte o moneda proprie si sa iasa din zona euro daca majoritatea cetatenilor se vor pronunta impotriva masurilor economice propuse de Grupul Bruxelles, a avertizat presedintele Parlamentului European, Martin Schulz, potrivit Mediafax.

Surse: Raport FMI, la un pas sa fie blocat de tarile din zona euro. Documentul arata ca finantele publice elene nu sunt sustenabile in lipsa unui ajutor international

Un raport al Fondului Monetar International a fost la un pas sa fie blocat de tarile din zona euro. Documentul, o analiza sumbra asupra situatiei Greciei, a fost lansat la Washington si arata ca finantele.

Traian Basescu, despre referendumul din Grecia: Indiferent de rezultat, tara nu va iesi din zona euro. Guvernul unui aventurier trebuie sa plece

Indiferent de rezultatul refendumului din Grecia, fostul presedinte Traian Basescu este convins ca tara nu va iesi din zona Euro. Totusi, guvernul elen nu va putea scapa de obligativitatea de a-si plati.

Basescu, despre aderarea Romaniei la zona euro si spatiul Schengen: Vreau sa stiu frontiera pazita de romani. La fel si euro

In contextul crizei din Grecia, fostul presedinte Traian Basescu prefera o amanare a aderarii Romaniei la zona euro si la spatiul Schengen.

ştiri de la B1

actualitate, 23:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )