Libnet.ro
UNICEF

01:05

Basescu, despre aderarea Romaniei la zona euro si spatiul Schengen: Vreau sa stiu frontiera pazita de romani. La fel si euro

Adevărul Adevărul,
Basescu, despre aderarea Romaniei la zona euro si spatiul Schengen: Vreau sa stiu frontiera pazita de romani. La fel si euro

In contextul crizei din Grecia, fostul presedinte Traian Basescu prefera o amanare a aderarii Romaniei la zona euro si la spatiul Schengen. continuă pe Adevărul

Traian Basescu, despre unirea Romaniei cu Republica Moldova: Refacerea integritatii teritoriale e demna de un partid care vrea sa faca ceva, un partid care vrea sa scrie istoria tarii (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a fost prezent la sedina PMP care a avut loc la Bascov unde a vorbit despre reuniunea Romaniei cu Republica Moldova Detalii AICI). Traian Basescu este de parere ca multi dintre.

Traian Basescu: Romania nu e pregatita pentru zona euro. Companiile de stat necompetitive vor fi pur si simplu zdrobite de noua moneda

Fostul presedinte, Traian Basescu, este de parere ca Romania nu este pregatita pentru zona euro, desi in ultimul an din mandatul sau la Cotroceni, sustinea ca obiectivul tarii noastre pentru adoptarea.

Traian Basescu, despre referendumul din Grecia: Indiferent de rezultat, tara nu va iesi din zona euro. Guvernul unui aventurier trebuie sa plece

Indiferent de rezultatul refendumului din Grecia, fostul presedinte Traian Basescu este convins ca tara nu va iesi din zona Euro. Totusi, guvernul elen nu va putea scapa de obligativitatea de a-si plati.

Basescu, despre viitorul Greciei: Tsipras trebuie sa plece

Grecia nu va iesi din zona euro, indiferent care va fi rezultatul votului la referendumul de duminica, insa guvernul condus de Alexis Tsipras ar trebui sa demisioneze, a subliniat duminica fostul presedinte Traian Basescu.

Traian Basescu: Romania nu e pregatita pentru zona euro

Romania nu ar trebui sa se grabeasca sa adopte moneda euro fara sa rezolve intai problemele din companiile de stat cu datorii mari, spune Traian Basescu. Intr-un interviu acordat Digi24 , fostul presedinte a explicat ca, in acest moment, sectorul de.

Referendum Grecia. Pierderi uriase pentru Germania daca Grecia iese din zona euro

Banca centrala a Germaniei Bundesbank) va suferi pierderi superioare cifrei de 14,4 miliarde de euro, suma mentinuta ca rezerva pentru fluctuatii ale monedei euro, daca Grecia va iesi din zona euro, afirma .

Martin Schulz: Daca grecii vor spune nu la referendum, vor trebui sa introduca o noua moneda. in acel moment ies din zona euro

Presedintele Parlamentului European, Martin Schulz, anunta ca in cazul in care masurile creditorilor vor fi respinde, Grecia trebuie sa paraseasca zona euro. Daca grecii vor spune nu la referendum, vor.

REFERENDUM. Peste opt milioane de greci decid daca Atena ramane in zona euro

Sectiile de votare s-au deschis, duminica dimineata, in Grecia, in cadrul referendumului care ar putea fi esential pentru ramanerea tarii in zona euro.

La referendum se va decide de fapt daca Grecia ramane in zona euro

Referendumul de maine provoaca ingrijorare in Spania * O petitie privind iesirea Austriei din UE a adunat peste 2/3 din semnaturile necesare pentru a fi dezbatuta Liderul opozitiei din Grecia, fostul premier conservator Antonis Samaras, le-a cerut grecilor ca la referendumul convocat de actualul premier Alexis Tsipras pe tema propunerilor creditorilor internationali sa voteze Da, pentru a se evita iesirea tarii din zona euro, potrivit agentiei EFE, citate de Agerpres. Duminica maine, n. r. ) votam da sau nu pentru euro, nu votam pentru nicio propunere, a afirmat Samaras intr-un mesaj televizat. in opinia sa, partidul Syriza, aflat la guvernare, a dorit de la inceput sa scoata tara din zona euro cu consimtamantul poporului nostru.

REFERENDUM. Peste opt milioane de greci decid daca Atena ramane in zona euro. Ce i-a indemnat Tsipras pe oameni

Sectiile de votare s-au deschis, duminica dimineata, in Grecia, in cadrul referendumului care ar putea fi esential pentru ramanerea tarii in zona euro.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )