Libnet.ro
UNICEF

23:00

Martin Schulz: Daca grecii vor spune nu la referendum, vor trebui sa introduca o noua moneda. in acel moment ies din zona euro

B1 B1,
Martin Schulz: Daca grecii vor spune nu la referendum, vor trebui sa introduca o noua moneda. in acel moment ies din zona euro

Presedintele Parlamentului European, Martin Schulz, anunta ca in cazul in care masurile creditorilor vor fi respinde, Grecia trebuie sa paraseasca zona euro. Daca grecii vor spune nu la referendum, vor. continuă pe B1

Referendum in Grecia. Martin Schulz avertizeaza: Grecia va trebui sa paraseasca zona euro daca masurile creditorilor vor fi respinse

Referendum in Grecia. Grecia va trebui sa adopte o moneda proprie si sa iasa din zona euro daca majoritatea cetatenilor se vor pronunta impotriva masurilor economice propuse de Grupul Bruxelles, avertizeaza presedintele Parlamentului European, Martin Schulz.

Guvernul grec DEMISIONEAZA daca grecii spun da masurilor de austeritate

Ministrul de Finante grec, Yannis Varoufakis, a declarat pentru postul public al Greciei, ca Guvernul va demisiona daca grecii voteaza in favoarea masurilor de austeritate impuse de creditorii internationali la referendumul de duminica.

Martin Schulz: Grecia va trebui sa paraseasca zona euro daca masurile creditorilor vor fi respinse

Grecia va trebui sa adopte o moneda proprie si sa iasa din zona euro daca majoritatea cetatenilor se vor pronunta impotriva masurilor economice propuse de Grupul Bruxelles, avertizeaza presedintele.

Grecii se asteapta sa iasa din UE. Guvernul a pregatit deja o moneda paralela daca cetatenii vor respinge austeritatea

Guvernul Greciei intentioneaza sa introduca o moneda paralela, paritara cu euro, in cazul in care majoritatea grecilor vor respinge la referendum masurile de austeritate propuse de Grupul Bruxelles, spun surse.

Grecii resping prin referendum masurile economice cerute de creditorii internationali si spun NU Europei

Primele rezultate oficiale ale referendumului organizat duminica in Grecia indica faptul ca majoritatea cetatenilor peste 60%) respinge masurile economice impuse de creditorii internationali, riscand astfel iesirea din zona euro. Dupa numararea a 28,28 % din voturile de duminica, rezultatele oficiale partiale prezentate de Ministerul Afacerilor Interne de la Atena arata ca 60,61 % dintre cetateni au votat NU la referendum, iar 39,39 % au votat DA.

Francois Hollande, despre referendumul din Grecia: Daca rezultatul va fi NU, se va intra intr-un soi de necunoscut

Presedintele francez Francois Hollande atrage atentia ca daca grecii vor vota NU la referendumul de duminica referitor la noile reforme cerute de creditori, se va intra intr-un soi de necunoscut,.

Grecia va introduce o moneda paralela daca cetatenii vor respinge austeritatea

Guvernul din Grecia, condus de premierul de extrema-stanga Alexis Tsipras, intentioneaza sa introduca o moneda paralela, paritara cu euro, in cazul in care majoritatea grecilor vor respinge la referendum masurile de austeritate propuse de Grupul.

Guvernul Greciei va introduce o moneda paralela daca cetatenii vor respinge austeritatea - surse

Guvernul din Grecia, condus de premierul de extrema-stanga Alexis Tsipras, intentioneaza sa introduca o moneda paralela, paritara cu euro, in cazul in care majoritatea grecilor va respinge la referendum masurile de austeritate propuse de Grupul Bruxelles, afirma surse citate de Corriere della Sera.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2381 seconds )