Libnet.ro
UNICEF

20:00

Presedintele ANI: Decizia Senatului in cazul lui Mircea Diaconu este o incalcare a Constitutiei

B1 B1,
Presedintele ANI: Decizia Senatului in cazul lui Mircea Diaconu este o incalcare a Constitutiei

Presedintele Agentiei Nationale de Integritate, Horia Georgescu, a declarat, marti, in cadrul emisiunii Sub semnul intrebarii de pe B1 TV ca decizia Senatului in cazul lui senatorului Mircea Diaconu reprezinta. continuă pe B1

Mark Gray, purtatorul de cuvant al CE: Ne exprimam regretul pentru decizia luata de Senatul Romaniei in cazul lui Mircea Diaconu

Purtatorul de cuvant al Comisiei Europene, Mark Gray, a declarat, marti, in exclusivitate pentru B1 TV, ca decizia luata de catre senatori in cazul lui Mircea Diaconu este una regretabila si ca incalca o.

CE despre decizia Senatului in cazul Diaconu: Este in CONTRADICTIE cu RECOMANDARILE din ...

Comisia Europeana CE) regreta decizia de marti a Senatului roman de a nu da curs unei sentinte a Inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ) in cazul senatorului Mircea Diaconu, a declarat marti Mark Gray, purtator de cuvant al CE, citat de Agerpres. Reprezentantul CE a mai arata ca decizia senatorilor romani este in contradictie cu solicitarea Comisiei Europene, inclusa in ultimul raport din cadrul MCV, de a cere demisia membrilor parlamentului cu decizii finale de incompatibilitate, .

Cezar Preda: Votul din Senat in cazul Mircea Diaconu arata dispretul USL fata de Justitie

Prim-vicepresedintele PDL Cezar Preda a afirmat, marti, ca votul dinSenat in cazul senatorului Mircea Diaconu arata din nou dispretul USL fata de Justitie si ne indeparteaza tot mai mult de accesul.

Senatul a decis: Mircea Diaconu RAMANE SENATOR pana la incetarea mandatului. ...

UPDATE 2: Presedintele Agentiei Nationale de Integritate ANI), Horia Georgescu, a acuzat in termeni duri votul prin care Senatul a refuzat sa puna in aplicare decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitie prin care senatorul PNL Mircea Diaconu era declarat incompatibil si trebuia sa-si piarda mandatul. Seful ANI: Votul pentru Diaconu - DISOLUTIA statului de drept, cu consecinte DRAMATICE _ _ _ _ UPDATE 1: Senatorul PNL Mircea Diaconu a declarat, marti, dupa votul prin care a fost respinsa .

Senatul a decis: Mircea Diaconu RAMANE SENATOR pana la incetarea mandatului. Ce spune Diaconu.

UPDATE: Senatorul PNL Mircea Diaconu a declarat, marti, dupa votul prin care a fost respinsa solicitarea de incetare a mandatului sau, ca Senatul si-a asumat culpa prin care a decis initial ca nu se afla in vreo situatie de incompatibilitate si a mentionat ca justitia nu a solicitat sanctionarea sa. Diaconu: Senatul si-a asumat culpa privind incompatibilitatea mea _ _ _ _ Plenul Senatului a respins, marti, solicitarea ANI privind incetarea mandatutului senatorului PNL Mircea Diaconu, ca .

Senatul a decis: Mircea Diaconu RAMANE SENATOR pana la incetarea mandatului.

Plenul Senatului a respins, marti, solicitarea ANI privind incetarea mandatutului senatorului PNL Mircea Diaconu, ca urmare a deciziei definitive a Inaltei Curti de Casatie si Justitie, potrivit Mediafax. Stire in curs de actualizare Citeste si: Mircea Diaconu: Ar fi o aberatie sa dau in judecata Senatul. Nu imi trece asa ceva prin cap.

Decizia privind mandatul de senator al lui Mircea Diaconu, amanata pentru marti.

Senatorii au amanat pentru marti luarea unei decizii privind constatarea incetarii mandatului de senator al liberalului Mircea Diaconu, dupa ce programul de lucru a fost depasit in urma numeroaselor interventii, fie laudative fie purtate in contradictoriu, potrivit Mediafax. Dupa aproape doua ore de discutii, presedintele de sedinta, vicepresedintele Dan Radu Rusanu, a anuntat suspendarea sedintei, fara a se da un vot privind punctul de vedere al Comisiei juridice, de numiri, disciplina, .

Mircea Diaconu ramane senator. Senatul a votat impotriva incetarii mandatului sau

Plenul Senatului a respins, in sedinta de marti, posibilitatea incetarii mandatului de senator pentru liberalul Mircea Diaconu, care, potrivit raportului ANI, se afla in stare de incompatibilitate, informeaza Ag.

VIDEO Senatorii au respins solicitarea ANI privind incetarea mandatului de senator al lui Mircea Diaconu

Plenul Senatului a respins, in sedinta de marti, posibilitatea incetarii mandatului de senator pentru liberalul Mircea Diaconu, care, potrivit Agentiei Nationale de Integritate, se afla in stare de incompatibilitate, anunta Agerpres. Impotriva incetarii mandatului de senator s-au exprimat 32 de senatori, in timp ce pentru au votat 23 de senatori. Zece senatori s-au abtinut de la vot. Votul a fost secret si electronic. - Citeste si 30 octombrie 2012 -cum moare un stat al domniei legii de Ioan Stanomir.

Mircea Diaconu ramane in Parlament: Senatorii au respins revocarea acestuia din functie

Membrii Senatului au respins, marti, revocarea senatorului PNL, Mircea Diaconu, din functie. 32 de senatori au votat impotriva, 23 de voturi pentru si 10 abtineri. ANI l-a declarat incompatibil pe.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )