Libnet.ro
UNICEF

15:00

Presedintele CJ Arges, Constantin Nicolescu, condamnat la trei ani si patru luni de inchisoare cu executare

Adevărul Adevărul,
Presedintele CJ Arges, Constantin Nicolescu, condamnat la trei ani si patru luni de inchisoare cu executare

Presedintele Consiliului Judetean CJ) Arges, Constantin Nicolescu, a fost condamnat luni de Curtea de Apel Bucuresti la trei ani si patru luni de inchisoare cu executare, in dosarul privind contractarea de fonduri Phare de 900. 000 de euro pentru patru unitati scolare, cu acte false. Decizia nu este insa definitiva si poate fi atacata cu recurs. continuă pe Adevărul

Presedintele CJ Arges, Constantin Nicolescu, condamnat la 3 ani si 4 luni de inchisoare cu executare - Curtea de Apel

Presedintele Consiliului Judetean Arges, Constantin Nicolescu, a fost condamnat luni la trei ani si patru luni de inchisoare cu executare de magistratii Curtii de Apel Bucuresti, care au admis astfel recursul procurorilor la decizia Tribunalului Bucuresti care il condamnase pe Nicolescu la un an de inchisoare cu suspendare pentru fapte de coruptie.

UPDATE Presedintele CJ Arges, Constantin Nicolescu, condamnat la 3 ani si 4 luni de inchisoare cu executare - Curtea de Apel

Presedintele Consiliului Judetean Arges, Constantin Nicolescu, a fost condamnat luni la trei ani si patru luni de inchisoare cu executare de magistratii Curtii de Apel Bucuresti, care au admis astfel recursul procurorilor la decizia Tribunalului Bucuresti care il condamnase pe Nicolescu la un an de inchisoare cu suspendare pentru fapte de coruptie. Decizia poate fi atacata cu recurs la Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ). Citeste aici motivele din rechizitoriul DNA in anuntul de trimitere in judecata.

Seful CJ Arges, Constantin Nicolescu, condamnat la 3 ani si 4 luni de inchisoare, cu executare.

Seful CJ Arges, Constantin Nicolescu, acuzat de luare de mita, a fost condamnat la trei ani si patru luni de inchisoare cu executare. Nicolescu a fost condamnat in dosarul privind contractarea de fonduri Phare de 900. 000 de euro pentru patru unitati scolare, cu acte false. Decizia magistratilor nu este definitiva. Stire in curs de actualizare.

VIDEO. Seful CJ Arges, Constantin Nicolescu, condamnat la 3 ani si 4 luni de inchisoare, cu ...

// Seful CJ Arges, Constantin Nicolescu, zis si Baronul rosu acuzat de luare de mita, a fost condamnat la trei ani si patru luni de inchisoare cu executare. Decizia a fost luata de magistratii Curtii de Apel Bucuresti, care au admis recursul procurorilor la decizia Tribunalului Bucuresti conform careia Nicolescu era condamnat la un an de inchisoare cu suspendare pentru fapte de coruptie. Nicolescu a fost condamnat in dosarul privind contractarea de fonduri Phare de .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )