Libnet.ro
UNICEF

00:08

Presedintele Basescu il felicita pe PF Daniel.

România Liberă România Liberă,
Presedintele Basescu il felicita pe PF Daniel.

Presedintele Traian Basescu i-a trimis, duminica, un mesaj Patriarhului Daniel, la cinci ani de la intronizare, in care il felicita pentru ceea ce a realizat in acesti ani care au insuflat un nou dinamism Bisericii si isi exprima aprecierea fata de contributia BOR la binele comun al societatii, potrivit Mediafax. Conform Administratiei prezidentiale, mesajul presedintelui a fost prezentat duminica, la sediul Patriarhiei Romane din Bucuresti, de catre consilierul de stat Eugen . continuă pe România Liberă

Presedintele Basescu a promulgat legea privind facilitatile la privatizarea Petromidia SA ...

Presedintele Basescu a semnat decretul privind promulgarea legii pentru aprobarea OUG 248/2000 privind acordarea unor facilitati la plata pretului actiunilor si la plata unor obligatii bugetare in scopul privatizarii Petromida SA Constanta, dupa ce CC a respins sesizarea sa privind aceasta lege, potrivit Mediafax. Potrivit unui comunicat de presa al Presedintiei, seful statului a semnat vineri Decretul pentru promulgarea Legii privind aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr.

Presedintele Basescu l-a DECORAT pe militarul Ioan-Mihai Bobosa, remarcat in Afganistan.

Presedintele Traian Basescu l-a decorat pe plutonierul-major Ioan-Mihai Bobosa pentru curajul de care a dat dovada in Afganistan, unde si-a salvat camarazii implicati intr-un incident, potrivit Mediafax. Plutonierului-major Ioan-Mihai Bobosa i-a fost conferita vineri, prin decret al sefului statului, Medalia Nationala Pentru Merit clasa a III-a, cu insemn de razboi, pentru militari, informeaza Presedintia. Distinctia i-a fost oferita in semn de recunostinta si apreciere pentru curajul, .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )