Libnet.ro
UNICEF

07:30

Presedintele Basescu a semnat decretul prin care Victor Ponta preia interimatul la ministerul Culturii

B1 B1,
Presedintele Basescu a semnat decretul prin care Victor Ponta preia interimatul la ministerul Culturii

Presedintele Traian Basescu a semnat, vineri, decretul prin care il desemneaza pe Victor Ponta ministru interimar al Culturii, anunta Administratia Prezidentiala. Semnarea decretului vine dupa ce presedintele . continuă pe B1

Presedintele a semnat decretul prin care Ponta e interimar la Cultura

Presedintele Traian Basescu a semnat, azi, decretul prin care premierul Victor Ponta este desemnat ministru interimar al Culturii, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Basescu a semnat decretul prin care Ponta este desemnat ministru interimar al Culturii

Presedintele Traian Basescu a semnat, vineri, decretul prin care premierul Victor Ponta este desemnat ministru interimar al Culturii.

Presedintele Basescu a promulgat legea care scoate medicii din categoria functionarilor publici

Presedintele Traian Basescu a promulgat legea de aprobare a Ordonantei 2/2004, potrivit careia medicul nu este functionar public si nu poate fi asimilat acestuia, dupa ce Parlamentul a respins cererea de reexaminare prin care se solicita sa se revina.

Presedintele Basescu a semnat decretul de revocare a lui Kelemen Hunor de la portofoliul Culturii

Presedintele TraianBasescu a anuntat, joi, ca a semnat decretul de revocare a lui Kelemen Hunor din functia de ministru alCulturii, precizand ca asteapta de trei luni un inlocuitor pentru acesta.

Presedintele Basescu a semnat decretul de revocare a lui Kelemen Hunor de la portofoliul Culturii (VIDEO)

Presedintele TraianBasescu a anuntat, joi, ca a semnat decretul de revocare a lui Kelemen Hunor din functia de ministru alCulturii, precizand ca asteapta de trei luni un inlocuitor pentru acesta.

Basescu: Am semnat decretul de revocare a domnului Kelemen Hunor. Niciodata nu am avut atata rabdare cu un Guvern

Presedintele Traian Basescu a anuntat ca a semnat astazi decretul de revocare a lui Kelemen Hunor din fruntea ministerului Culturii, precizand ca a avut rabdare trei luni sa primeasca o noua propunere din partea Guvernului.

Presedintele Basescu a promulgat legea care scoate medicii din categoria functionarilor publici

Presedintele Traian Basescu a promulgat, miercuri, legea de aprobare a Ordonantei 2/2004, potrivit careia medicul nu este functionar public si nu poate fi asimilat acestuia, dupa ce Parlamentul a respins cererea.

Basescu: Am semnat decretul de revocare din functie a lui Kelemen Hunor

Presedintele Traian Basescu a anuntat azi ca a semnat decretul de revocare din functiile de ministru al Culturii si vicepremier a lui Kelemen Hunor.

Traian Basescu a promulgat legea prin care medicii nu mai fac parte din categoria functionarilor publici

Presedintele Traian Basescu a promulgat astazi legea de aprobare a Ordonantei 2/2004, potrivit careia medicul nu este functionar public si nu poate fi asimilat acestuia, dupa ce Parlamentul a respins cererea de reexaminare prin care se solicita sa se revina asupra acestei decizii.

VIDEO UPDATE Victor Ponta, scrisoare deschisa catre ambasadorii acreditati la Bucuresti in care acuza un atac fara precedent al lui Traian Basescu la independenta Justitiei

Premierul Victor Ponta a trimis vineri o scrisoare reprezentantilor diplomatici ai SUA, Comisiei Europene precum si tuturor statelor membre ale Uniunii Europene in care il acuza pe presedintele Traian Basescu de un atac grav la adresa independentei justitie si cere diplomatilor straini sa transmita un mesaj public de sustinere a independentei CSM si a justitiei in general. UPDATE Intrebat, cu ocazia vizitei in Republica Moldova, despre scrisoarea deschisa adresata ambasadorilor acreditati la Bucuresti, Victor Ponta a afirmat ca rolul partenerilor nostri internationali este tocmai acela de a sprijini o justitie independenta si eficienta, iar presedintele Traian Basescu trebuie tras de maneca pentru ceea ce premierul a descris drept un atac grav la adresa judecatorilor. Citeste scrisoarea in documentul atasat.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2409 seconds )