Libnet.ro
UNICEF

09:30

Basescu a semnat decretul prin care Ponta este desemnat ministru interimar al Culturii

România Liberă România Liberă,
Basescu a semnat decretul prin care Ponta este desemnat ministru interimar al Culturii

Presedintele Traian Basescu a semnat, vineri, decretul prin care premierul Victor Ponta este desemnat ministru interimar al Culturii. continuă pe România Liberă

Presedintele a semnat decretul prin care Ponta e interimar la Cultura

Presedintele Traian Basescu a semnat, azi, decretul prin care premierul Victor Ponta este desemnat ministru interimar al Culturii, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Presedintele Basescu a semnat decretul prin care Victor Ponta preia interimatul la ministerul Culturii

Presedintele Traian Basescu a semnat, vineri, decretul prin care il desemneaza pe Victor Ponta ministru interimar al Culturii, anunta Administratia Prezidentiala. Semnarea decretului vine dupa ce presedintele .

Basescu: Am semnat decretul de revocare a domnului Kelemen Hunor. Niciodata nu am avut atata rabdare cu un Guvern

Presedintele Traian Basescu a anuntat ca a semnat astazi decretul de revocare a lui Kelemen Hunor din fruntea ministerului Culturii, precizand ca a avut rabdare trei luni sa primeasca o noua propunere din partea Guvernului.

Basescu: Am semnat decretul de revocare din functie a lui Kelemen Hunor

Presedintele Traian Basescu a anuntat azi ca a semnat decretul de revocare din functiile de ministru al Culturii si vicepremier a lui Kelemen Hunor.

Presedintele Basescu a semnat decretul de revocare a lui Kelemen Hunor de la portofoliul Culturii

Presedintele TraianBasescu a anuntat, joi, ca a semnat decretul de revocare a lui Kelemen Hunor din functia de ministru alCulturii, precizand ca asteapta de trei luni un inlocuitor pentru acesta.

Presedintele Basescu a semnat decretul de revocare a lui Kelemen Hunor de la portofoliul Culturii (VIDEO)

Presedintele TraianBasescu a anuntat, joi, ca a semnat decretul de revocare a lui Kelemen Hunor din functia de ministru alCulturii, precizand ca asteapta de trei luni un inlocuitor pentru acesta.

Traian Basescu a promulgat legea prin care medicii nu mai fac parte din categoria functionarilor publici

Presedintele Traian Basescu a promulgat astazi legea de aprobare a Ordonantei 2/2004, potrivit careia medicul nu este functionar public si nu poate fi asimilat acestuia, dupa ce Parlamentul a respins cererea de reexaminare prin care se solicita sa se revina asupra acestei decizii.

Vladimir Putin a promulgat o lege prin care interzice mitingurile si protestele pe timp de noapte

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a promulgat, marti, o lege prin care se interzic adunarile, mitingurile, manifestatiile si protestele nocturne. Potrivit noilor prevederi, astfel de actiuni nu pot incepe mai .

Ponta: UDMR va face o nominalizare la Ministerul Culturii in termenul legal de 45 de zile

Presedintele Traian Basescu a semnat, vineri, decretul prin care premierul Victor Ponta este desemnat ministru interimar al Culturii.

Presedintele Basescu a promulgat legea care scoate medicii din categoria functionarilor publici

Presedintele Traian Basescu a promulgat legea de aprobare a Ordonantei 2/2004, potrivit careia medicul nu este functionar public si nu poate fi asimilat acestuia, dupa ce Parlamentul a respins cererea de reexaminare prin care se solicita sa se revina.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )