Libnet.ro
UNICEF

22:00

Presedintele Basescu a trimis Parlamentului spre ratificare Acordul de Sprijin pentru gazoductul Nabucco

Hotnews Hotnews,
Presedintele Basescu a trimis Parlamentului spre ratificare Acordul de Sprijin pentru gazoductul Nabucco

Presedintele Traian Basescu a semnat, marti, Decretul pentru supunerea spre ratificare Parlamentului a Acordului de Sprijin al Proiectului intre Romania si Nabucco Gas Pipeline International GMBH si Nabucco Gas Pipeline Romania S. privind sistemul de conducte Nabucco, semnat la Kayseri, la 8 iunie 2011, informeaza Administratia Prezidentiala. continuă pe Hotnews

Basescu a trimis Parlamentului spre ratificare Acordul de Sprijin pentru gazoductul Nabucco

Presedintele Traian Basescu a semnat, marti, decretul privind supunerea spre ratificare Parlamentului a Acordului de Sprijin al Proiectului intre Romania si Nabucco Gas Pipeline International GMBH si Nabucco Gas Pipeline Romania SRL, semnat la Kayseri, la 8 iunie 2011.

Laura Codruta Kovesi, decorata de presedintele Basescu la final de mandat

Presedintele Basescu a semnat decretul privind decorarea procurorului-general al Romaniei cu Ordinul National Steaua Romaniei - in grad de Cavaler. Laura Codruta Kovesi se afla la final de.

Presedintele Basescu a promulgat Legea care reglementeaza organizarea in domeniul energiei.

Presedintele Traian Basescu a promulgat, marti, Legea pentru aprobarea OUG 33 /2007 privind modificarea si completarea Legii energiei electrice si Legii gazelor, pe care o trimisese, in 4 iulie, spre reexaminare in legatura cu reglementarile privind organizarea si functionarea Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei, informeaza Mediafax. Potrivit Presedintiei, Traian Basescu a semnat marti decretul de promulare a Legii. Seful statului transmise Parlamentului pe 4 iulie o .

Presedintele Basescu il felicita pe PF Daniel.

Presedintele Traian Basescu i-a trimis, duminica, un mesaj Patriarhului Daniel, la cinci ani de la intronizare, in care il felicita pentru ceea ce a realizat in acesti ani care au insuflat un nou dinamism Bisericii si isi exprima aprecierea fata de contributia BOR la binele comun al societatii, potrivit Mediafax. Conform Administratiei prezidentiale, mesajul presedintelui a fost prezentat duminica, la sediul Patriarhiei Romane din Bucuresti, de catre consilierul de stat Eugen .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )