Libnet.ro
UNICEF

19:00

Presedintele CJ Brasov a fost suspendat din functie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Presedintele CJ Brasov a fost suspendat din functie

Prefectul de Brasov, Romer Ambrus Sandor Mihaly, l-a suspendat din functie, ieri, pe presedintele Consiliului Judetean, Aristotel Cancescu, dupa ce a primit o adresa din partea instantei supreme prin care a fost anuntat oficial ca acesta a fost arestat preventiv. continuă pe Ziarul Bursa

Presedintele CJ Brasov, Aristotel Cancescu, arestat pentru coruptie, a fost suspendat din functie

Prefectul de Brasov, Romer Ambrus Sandor Mihaly, l-a suspendat din functie, luni, pe presedintele Consiliului Judetean, Aristotel Cancescu, dupa ce a primit o adresa din partea instantei supreme prin care a.

Presedintele CJ Brasov, Aristotel Cancescu, arestat pentru coruptie, a fost suspendat din functie

Prefectul de Brasov, Romer Ambrus Sandor Mihaly, l-a suspendat din functie, luni, pe presedintele Consiliului Judetean, Aristotel Cancescu, dupa ce a primit o adresa din partea instantei supreme prin care a fost anuntat oficial ca acesta a fost arestat preventiv, transmite Mediafax.

Presedintele CJ Brasov, Aristotel Cancescu, a fost suspendat din functie

Prefectul de Brasov, Romer Ambrus Sandor Mihaly, l-a suspendat din functie, azi, pe presedintele Consiliului Judetean, Aristotel Cancescu, dupa ce a primit o adresa din partea instantei supreme prin care a fost anuntat oficial ca acesta a fost arestat preventiv, transmit surse din presa.

Baronul de Brasov, Aristotel Cancescu, suspendat din functie

Prefectul de Brasov, Romer Ambrus Sandor Mihaly, l-a suspendat din functie, luni, pe presedintele Consiliului Judetean, Aristotel Cancescu, dupa ce a primit o adresa din partea instantei supreme prin care a fost.

Prima ninsoare, primele sanctiuni. Conducerea CNADNR l-a suspendat din functie pe seful Sectiei de Drumuri Nationale Bucuresti-Sud

Circulatia pe autostrada A2, intre Bucuresti si Fundulea, a fost redeschisa dupa patru ore, timp in care utilajele au curatat zapada. Cu dificultate se circula si pe autostrada Bucuresti - Pitesti, dar si.

Mihai Pascu este noul presedinte al Consiliului Judetean Brasov

El a fost si singurul candidat sa preia fotoliul dupa ce Aristotel Cancescu a fost suspendat din functie. Celalalt vicepresedinte Mihai Popa PSD) s-a retras din cursa inaintea votului.

Zinedine Zidane a fost suspendat trei luni

Zinedine Zidane a fost suspendat trei luni dupa ce a antrenat, la Castilla, a doua echipa a Real Madrid, fara sa detina o diploma adecvata de antrenor.

Andronache a fost schimbata din functia de administrator judiciar al clubului Rapid

Cristina Andronache a fost inlocuita din functia de administrator judiciar al clubului FC Rapid. Tribunalul Bucuresti a numit in locul acesteia consortiul VF Insolventa SPRL - CII Cornea Dana Letitia, care a fost propus de noul patron, Valerii Moraru.

Dupa 20 de ani de politica, baronul Cancescu a fost inlaturat cu forta de instanta de la sefia Consiliului Judetean Brasov

Aristotel Cancescu a fost suspendat din functia de presedinte al Consiliului judetean Brasov, dupa ce inalta Curte de Casatie si Justitie a emis pe numele sau un mandate de arestare pentru 30 de zile. Cancescu a intrat in politica in 1993, a fost de doua ori senator, iar din anul 2000 se afla la sefia Consiliului Judetean, fiind la al patrulea mandat.

Ioan Niculae vrea suspendarea lui Razvan Burleanu din functie

Cel mai bogat patron din Liga 1, Ioan Niculae de la Astra Giurgiu, s-a sesizat din oficiu, sa spune asa, dupa declaratiile facute de Razvan Burleanu, presedintele FRF, la adresa arbitrului Istvan Kovacs, cel care a avut o prestatie sub asteptari la meciul ASA Tg. Mures-Steaua.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2391 seconds )